Originally Posted by sertçetin Daha belli değil.. 5 dakika daha var.. ytd Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 77 oldu çeto uğurlu geldin.
Originally Posted by bitpire 77 oldu çeto uğurlu geldin. Yok abicim hani nerede.. 0,74 kapadı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by sertçetin Yok abicim hani nerede.. 0,74 kapadı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi ekşın olsun dedim yutmadın zokayı...
74 ten kim satiyor saka gibi....
Originally Posted by ECHENEIS 74 ten kim satiyor saka gibi.... Bırak satanı sen şu devredilecek 585 milyon kârı buldun mu yoksa arıyormusun hala
Originally Posted by Mosquito_ Bırak satanı sen şu devredilecek 585 milyon kârı buldun mu yoksa arıyormusun hala Bilmem ne dip notlarında falan dedi idi ama o ara bakamadım sonra da silinmiş o mesaj nedir.?? Salladıysa neden 585.. Neden 435 değil mesela
Originally Posted by gundwane Bilmem ne dip notlarında falan dedi idi ama o ara bakamadım sonra da silinmiş o mesaj nedir.?? Salladıysa neden 585.. Neden 435 değil mesela Adamın uğurlu rakamlarını içeriyordur. Kredi kartı borcu vardı asgari 585 odeme lı falan filan.iskembeden atınca rakamların önemi yok...
Originally Posted by Mosquito_ Adamın uğurlu rakamlarını içeriyordur. Kredi kartı borcu vardı asgari 585 odeme lı falan filan.iskembeden atınca rakamların önemi yok... Eğer kar yoksa sinpaş yapı dada 2015 2016 gibi ya bunlar bizi soyuyor maliyetler gyo ya karlar snpaş yapıya diyen grup neyip peşinde idi ????
Forum Rules
Yer İmleri