Originally Posted by
T/A
Teşekkür ederim.
Sabah ki yazdığım yoruma ilk cevap yazan olduğunuzdan dolayı da özellikle memnuniyetimi sunuyorum. Kimseden ses çıkmayınca yorumların devamı gelmedi.
E6853 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. T/A ben sabah sizin yazıyı gördüğümde ve yine daha önce hisse.nette yazan Sn. Casoubon un Twitter'da yazdıklarını görünce rahatladım, ama iyi yada kötü bir şey yazmadım çünkü bu teknik konularda yorum yapacak düzeye sahip değilim, ama ben eskiden grafiğe ve tekniğe hiç inanmaz sürekli haberleri takip etmeye çalışırdım şimdi mümkün olduğunca haber izlememeye çalışıyorum, aslında herşey paranın yönüyle alakalıymış onu gördüm,
Bu konuda siz ve Sn Casoubon yorumları gerçekten paha biçilemez, önemli olan bu teknik birikimi değerlendirip duygusuz yatırım yapmak, benim şuanki sıkıntım hala duygusal davranmak bunu halledersem kendi adıma sorunum çözülmüş olacak 
Burada paylaştığınız tüm değerli bilgiler ve sistem garifkleri için ne kadar teşekkür etsek azdır, Allah sizden razı olsun, iyi akşamlar.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri