Sayfa 75/538 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 4301 madde; 593 - 600 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Çok tehlikece gidiyor yatırım finans elindekileri bitirince basar şuan bildiğim kadarı ile patron mal satıyor da alan kim ky mi alıyor peki bu şirket çok güzel kar açıklanmadimi o kar ya temettü verecek yada yedek akçe olarak ayıracak satmasa kendi kendine temettü vermek varken niye bu yükseliş başka hissede satış haberi olunca isterse koç holding olsun o bile negatif etkileniyor ken bu pozitif etkileniyor öyle böyle değil çok çok güzel 6 tl idi geçen ay süper prim ky dikkatli olacak inşallah

asus di-ye nane bi tabletten yazıldı
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

para girişi

para çıkışı

3. SPK kafaya takmış brüt takas neden verirsin bu gün sadece 1 defa seans durdurma yedi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bir ihtimal Cuma günü brüt takas gelebilir.
     Alıntı Originally Posted by sfab Yazıyı Oku
    Bürüt takas gelse ne olur,zaten kredili alıma, açığa satışa kapalı.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Cuma dedik hemen geldi. Brüt takasın farkı gün içinde al sat yapamazsın.Bakalım kredili alış satışın kapanmasının durduramadığı hisseyi brüt takas durdurabilecek mi. Hiç sanmıyorum çünkü 2 taraf anlaşmış alan razı satan razı. Patron malını bitirene kadar devam edebilir yükseliş.

5.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    SPK kafaya takmış brüt takas neden verirsin bu gün sadece 1 defa seans durdurma yedi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    SPK değil BİST. Spk nın brüt takası en az 3 aylık oluyor.

6. balıkadam sence çok düşüş yaşar mı ?

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Cuma dedik hemen geldi. Brüt takasın farkı gün içinde al sat yapamazsın.Bakalım kredili alış satışın kapanmasının durduramadığı hisseyi brüt takas durdurabilecek mi. Hiç sanmıyorum çünkü 2 taraf anlaşmış alan razı satan razı. Patron malını bitirene kadar devam edebilir yükseliş.
    Eğer hisseyi yükseltmeye karar vermislerse,isterseler kodese,isterseler tuvalete koysunlar,yine yükselir....Anlamadığım şu,yükselen hisselerde bu kurumlar niye çomak sokarlar...ama düşerken hiç bir şey yapamazlar.esemin 3,5 liradan 25 kuruşa inerken ne yaptilar...Elinde olanlara bol kazançlar...maaesef ben ilk tavan günü şanssız bir şekilde ayrılmıştım...haa 5 tane kalmış...hergün diyorum bu hisse gidecek,ama bir turlu de alamadım.Eee batık olmak kolay mı..kalın sağlıcakla...

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

8.  Alıntı Originally Posted by Zübük Zade Yazıyı Oku
    balıkadam sence çok düşüş yaşar mı ?
    Mutlaka bir etkisi olacaktır ama benim tahmin ettiğimi ( brüt takasa girebileceği) bu adamlarda tahmin etmiştir muhakkak. Bunu bile bile bugün tavan yaptılar bu sebeple çok etkileneceğini sanmiyorum. Zaten brüt takas artık eskisi gibi çok negatif etki yaratmıyor hisselerde.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 75/538 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •