Sayfa 110/335 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 2678 madde; 873 - 880 arası.

Konu: SKTAS - Söktaş

1. galip ozturk gibi bir adamın burada ne isi var olsa zaten bunu 10 lira yapar icbc gibi bir hisseyi 3.50 den 8 lira ustune cıkardı 2 haftada ..bu hissede patrondan baska spek yok 8-9 yıldır uyuyor hisse patron ne zaman uyandırır oda belli degil

2. 5 yıldır zarar açıkladığı doğru mu, böyle bir durumda kottan çıkartılma tehlikesi yok muydu?

3. 3 aylık takas

pztesi gunki takas

citibank alıcı olmuş yatırım finans işlemleri daha once de boyleydi dun de yfas almıştı ...

4. kac yıldır zarar acıklıyor bilmiyorum ama epey zamandır zarar acıklıyor 5 yıl sure dolsuysa eger artık kar acıklamak zorunda sirketler yoksa yaptırım alırlar ...endekse gore geri kaldı 2 lira seviyesinde olması gerekirdi persembe endeks buralarda iken 2 lira idi

5.  Alıntı Originally Posted by reisende Yazıyı Oku
    kac yıldır zarar acıklıyor bilmiyorum ama epey zamandır zarar acıklıyor 5 yıl sure dolsuysa eger artık kar acıklamak zorunda sirketler yoksa yaptırım alırlar ...endekse gore geri kaldı 2 lira seviyesinde olması gerekirdi persembe endeks buralarda iken 2 lira idi
    Şirket yaptığı işlemler sonucu zarar ediyorsa 5 yıl doldu diye nasıl kar edecek?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6. sirketlerin bilancolarındaki kar zarar rakamları sence gercek olanmı yoksa makyajmı ? bir sirket 5 yıldır zarar edipte nasıl batmaz peki ? bende boyle sorayım .

7.  Alıntı Originally Posted by reisende Yazıyı Oku
    sirketlerin bilancolarındaki kar zarar rakamları sence gercek olanmı yoksa makyajmı ? bir sirket 5 yıldır zarar edipte nasıl batmaz peki ? bende boyle sorayım .
    Bence gerçek olan sonuçta denetim şirketleri kontrol ediyor. 5 yıldır zarar edipte batmıyorsa öz kaynakları kuvvetlidir.
    Ben cevapladım. Sıra sizde
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bence gerçek olan sonuçta denetim şirketleri kontrol ediyor. 5 yıldır zarar edipte batmıyorsa öz kaynakları kuvvetlidir.
    Ben cevapladım. Sıra sizde
    bu hissede uzun vadeli toplama var 8.9 yıldır uyutuyorlar kumas isi tarım hayvancılık isi yapıpta zarar eden sirket olmaz ..en basitinden hammadeyi cinden 5 kurusa alıyorsun icerde isleyip 10 kurusua maletsen 30 kurustan satıyorsun ben hic zarar eden sutcu gormedim sktastan baska zararların kagıt ustunde olduguna inaniyorum denetim sirketini kim denetleyecek peki ) zamanı gelince bak nasıl takır takır karları gonderecekler bilancolarda ama o zaman ne zaman gelir onu bilsek zaten koseydik simdiye

Sayfa 110/335 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •