Sayfa 218/812 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 6490 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. işlem hacminin düşüş zamanı kuruması olumlu satıcı gelmiyor. olan işlemde zaten anlaşmalı cep to cep gun be gun 25 bin lik paketler halinde emeklilik fonlarına taşıttırılmak uzere veriliyor. hep diyorum eğer gerçek satıcıysa citi koy malını kardeşim zaten bir dostluk kalmış tarman mı alır ve malını % 50 ustune çıkartır. yoksa baskasımı alır. neyse ne 2 saatte kalkar gider ama zaten tarman dedenin kenardaki hesaplardaki malı ile birlikte %50nın ustunde olduğu için çokta istekli değil GİBİ yada gibi görünüyor. 6 ustunde tarman dede den gelen alış emirleri ne allahın hikmetiyse kağıt 5 lerdeyken gelmiyor. cemtasın karıda bunu etkilemiyor bunlar cok ama cok farklı seylerin peşinde neden mi? cemtas 1 lerdeyken bu kağıt yine 5 lerdeydi cemtas oldu 4 yine 5 lerde böyle saçmalık olurmu? dolayısıyla cemtas karı ilgili bir sey bucimi ayaklandıramıyor. bakalım şimdi de 2018 basında kanal istanbulun temel atma sı varmış. aceba onla ilgili bir hareketlenme cimentoları gazlarmı? yok gazlamazsa bu işsizlikte habire yatırım yapan kapasite arttıran fabrika yöneticilerinin taaaaaaa ........................ cunku onlardaki bu kafayı bende yasamak istiyorum. iş yok stoklar artıyor diye ağlayıp neden kapasite arttırırsınız. mantığı ne?

2. bunun kanal istanbul veya başka inşatlar degil türkiyedeki bütün çimento tek üreticisi olas yine birşey olmaz ...şu bir gereçek,ki tarman oldugu sürece bu hisseden bir mok olmaz ...genel çimento hisselerine baksak 2007 den beri alıp başını giden yok..
    ben 2016 bir hareket olur düşüncesi ile girdim tabi diger olasılıklarda var her türlü beklenti biri dışında bitti ..
    şimdi kasada 250 milyon var hükümet diyorki %1 vergi vereceksin paradan ..bunlar ne yapıyordu 0.15 tl temettü ile ky agzına damla koyuyorlardı .. birde kayıtlı sermayeyi 500 çıkaracagım diyor bakalım nasıl bir yol izleyecekler..
    120 milyonluk bir yatırım ve roda taksitleri var ..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

3. BURSA ÇİMENTO FABRİKASI A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) 9 Aylık 2017 01.10.2017 09.11.2017
    ZIR-DELİ Y.T.D

4.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    bucım yanlış hatırlamıyorsam sermaye tavanını 500 milyona çıkarırken zaman olarak 2021 diyede belirtmişti son yıl olarak bakalım bunu ne zaman netlik kazanacak ve nasıl olacak..?

Kayıtlı Sermaye Sistemine Geçişi onaylamak için ilk Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmasına gerekiyor. Tam emin olmakla birlikte süre olarak genel kurulda 6 ay içresinde oylanması gerekiyor. Genel kurul genelde mart ayında olduğu için yaklaşık olarak 5 ay zaman var. acaba yakın bir tarihte Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yaparlar mı ? hep beraber bekleyip göreceğiz nasıl olsa beklemeye alışğız

5.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    bunun kanal istanbul veya başka inşatlar degil türkiyedeki bütün çimento tek üreticisi olas yine birşey olmaz ...şu bir gereçek,ki tarman oldugu sürece bu hisseden bir mok olmaz ...genel çimento hisselerine baksak 2007 den beri alıp başını giden yok..
    ben 2016 bir hareket olur düşüncesi ile girdim tabi diger olasılıklarda var her türlü beklenti biri dışında bitti ..
    şimdi kasada 250 milyon var hükümet diyorki %1 vergi vereceksin paradan ..bunlar ne yapıyordu 0.15 tl temettü ile ky agzına damla koyuyorlardı .. birde kayıtlı sermayeyi 500 çıkaracagım diyor bakalım nasıl bir yol izleyecekler..
    120 milyonluk bir yatırım ve roda taksitleri var ..?
     Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Kayıtlı Sermaye Sistemine Geçişi onaylamak için ilk Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmasına gerekiyor. Tam emin olmakla birlikte süre olarak genel kurulda 6 ay içresinde oylanması gerekiyor. Genel kurul genelde mart ayında olduğu için yaklaşık olarak 5 ay zaman var. acaba yakın bir tarihte Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yaparlar mı ? hep beraber bekleyip göreceğiz nasıl olsa beklemeye alışğız:hah:
    büyük bir ihtimal yukarıdaki beklentilerde hangi yönde olacagı belli olur..
    ZIR-DELİ Y.T.D

6. Vize krizi öncesi seviyesine gelen endeksi kriz öncesi seviyesi olan 5380 geldiğimizde bizim içinde normalleşmiş olacak

7. Bucim.jpg
    2013 yılında Usd kuru 1.80 iken şirketin %13.5 hissesinin satış fiyatı.

8. En basit hesapla 200 milyon dolar yapar. Oda 730 milyon tl yapar. Su an piyasa değeri an itibarıyla 555 milyon . Ya aslında ben bu rakamlara hiç takılmıyorum 2 sene evvel kendi iştiraki cemtaş elindeki hisseleri 7 lirayken beğenmediği için satmadı daha ötesi yok. Ozaman dolar kuru kaçtı koy ustune enflasyon farkını koy ustune yeniden deperlemeyi koy ustune ilave alınan roda hissesini gercek rakam zaten cıkar

Sayfa 218/812 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •