Arama sonucu : 1861 madde; 1 - 8 arası.

Konu: UFUK Ufuk Yatırım Yönetim Ve Gayrimenkul A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku
    1,87 kısa vade doyum noktası... 1,60 üzeri destekle tekrar güç toplayabilir. Bu formasyon tercih sebebidir.
    1,76 üstü uzun vade açılan kapı...

Burada Uzun Poz ve Kısa Poz. savaşı doğaldır, tercih bekleyenlere ve son 1 aydır hissede poz açanlara kaldı. Son 2 gündür farklı kurumlardan da poz açılıyor bunun karşılığında bir kaç kurum da eksilme görülmekte.
    Dostum bu tip hissede bek ğırafik işlemez sığ bi hisse bu Ben şahsen bu hafta 2 kalacanı ve yola devam edeceğini düşünüyorum tabi buda benim düşüncem asla yt tvsiyesi değildir..

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Dostum bu tip hissede bek ğırafik işlemez sığ bi hisse bu Ben şahsen bu hafta 2 kalacanı ve yola devam edeceğini düşünüyorum tabi buda benim düşüncem asla yt tvsiyesi değildir..

O zaman şöyle yazalım.

Bugünki fiyatla şirketin değeri 92 Milyon. Bu 92 Milyonla kaç lot Kerevitaş alırız 1.380.000 ...

Şirkette var zaten 2.5 Milyon + Rixos. Hadi Rixos u da borca düşelim...

3.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku
    O zaman şöyle yazalım.

Bugünki fiyatla şirketin değeri 92 Milyon. Bu 92 Milyonla kaç lot Kerevitaş alırız 1.380.000 ...

Şirkette var zaten 2.5 Milyon + Rixos. Hadi Rixos u da borca düşelim...
    Dostum okadar ince hesaba aklım basmaz bassa zaten borsa oynamazdım burda nedemek istedin onuda çözmüş değilim Bana anlayacağım dilden konuş ben ilk öğretim mezunuyum

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •