Sayfa 596/1006 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: Vob 24

Bence vizenin kalkmasının hiç önemi yok. Hatta yedek parça vermese de olur.yakında kredi kanalları yavaşlayacak sorun değil..
    Önemli olan reisin bir türk vatandaşı olan sn.ZARRAB ve değerli bakanımız Çağlayan için verdiği onurlu mücadele..
    ABD ye kafa tutan başka liderimiz oldu mu? Yok..
    Değerli yanlızlığımızın kıymetini bilelim arkadaşlar...
    Dolar almayalım..altınları reisin maliyesine teslim edelim..(Not,Diyanetin arabaları değişecek cuma namazı çıkışı sepete yardımları da unutmayalım)

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bitcoin 5.705$

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Ben de rüya gördüm huzurum kaçtı.

Kerkük'e turistik kültür turuna katılmışım. Uyanıklık yapıp otelde check-in sırasında bekleyeceğime kendim gezeyim dedim, ortada ağaçlara asılmış insanlar, birbirine havan topu atan terörist gruplar vs. var. Hemen geri döndüm, bu sefer bu otelde yer kalmadı deyip gruptan ayırıp daha izbe bir otele gönderdiler.

Son zamanlarda çok savaş ruyası görüyorum.

Bugünlerde çocuk olmak veya çpcuk sahibi olmak çok zor olmalı, devamlı terör, şiddet, çatışma haberleri var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Friday October 13 2017 Actual Previous Consensus
    05:30 AM
    CN
    Imports YoY SEP 18.7% 13.3% 13.5%
    CN
    Exports YoY SEP 8.1% 5.5% 8.8%
    CN
    Balance of Trade SEP $28.47B $41.99B $39.5B

http://www.paraanaliz.com/intelligen...ernal-deficit/

Goldman Sachs: Private sector exhausted, government will finance the external deficit

In its report ''Fiscal policy will be the key to Turkey's external financing and growth'', Goldman Sachs researchers argued that Turkey's large current account deficit is unlikely to decline in the next 2 years, while commercial banks and non-financial corporates are reluctant to borrow abroad

https://www.cnbc.com/2017/10/12/turk...z-kraemer.html

S&P warns: There's a worrying trend in emerging markets; Turkey and South Africa are prime examples

Emerging markets such as Turkey and South Africa have not used global liquidity to sufficiently take care of debt and leverage issues, S&P Global Ratings said
    As the Federal Reserve and European Central Bank embark on monetary tightening, that could exacerbate the balance sheets of these EMs, S&P added

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bitcoin 5.705$
    Umarım ülkemiz insanı bu ponzi tuzağına düşmez

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Umarım ülkemiz insanı bu ponzi tuzağına düşmez
    Onu bilemem ama alanlar köşe oldular.. Kumarda bile kazanilamayacak bir parayı kisa sürede kazandilar..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 596/1006 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •