Sayfa 325/631 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon
Arama sonucu : 5042 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by Emkelci Yazıyı Oku
    Ek 9309 Arkadaşlar emkel in 12.09.2017 tarihinde yabancı payı 0.56 iken bugünku yabanci payı oranı 10.95 çıktı bu adamlar boşuna toplamıyo bu kağıdı.SATAN BİN PİŞMAN OLACAK..Ek 9309
    yabancı alımları bıyıklı olabilir mi?

uzun yıllardır bekleyen arkadaşlar var ise mevcut değişimleri özetleyebilirler mi?

2.  Alıntı Originally Posted by oktaylo Yazıyı Oku
    yabancı alımları bıyıklı olabilir mi?

uzun yıllardır bekleyen arkadaşlar var ise mevcut değişimleri özetleyebilirler mi?
    Biyikli olsada olmasada mal toplaniyor.Onemli olan Bu.

3.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Biyikli olsada olmasada mal toplaniyor.Onemli olan Bu.
    Aynen öyle büyük bi beklenti var ihale ve bilanco haberleri ile coşacak hele o elindeki stokları eriyince çok büyük mali güç olacak bide alacaklarını tahsil ederse neden bi örge yataş olmaması için hic bi neden kalmiyo

4.  Alıntı Originally Posted by Emkelci Yazıyı Oku
    Aynen öyle büyük bi beklenti var ihale ve bilanco haberleri ile coşacak hele o elindeki stokları eriyince çok büyük mali güç olacak bide alacaklarını tahsil ederse neden bi örge yataş olmaması için hic bi neden kalmiyo
    Teiasa Arsa teminat icin ipotek edildi.Ticari mallar teslim edilerek faturalandirilirsa Guzel kar yazariz.Barmek ten alacak 2023 e Kadar taksitlendirildi zaten.Guzel olacak Guzel.2018 de her 3 ayda bir 100 bin avro kasada.

5. YÖNETİM KURULU

Hüseyin ARABUL
    Yönetim Kurulu Başkanı

Barmek Holding A.S. (Barmek) ’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Hüseyin ARABUL, 1940 yılında Kuşadası’nda doğdu.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Elektrik Mühendisliği bölümünden 1963 yılında lisans ve 1965 yılında Y.Lisans eğitimi yapmıştır.. Hüseyin ARABUL bir yıl serbest ve 2 yıl devlette çalıştıktan sonra 1966-1968 yılları arasında mecburi Askerlik hizmeti yapmıştır. Askerlik süresinde, telif hakkı 150.000$’a MEB’na satılan Türk müfredatına uygun İngilizce olarak ALGEBRA III ve GEOMETRY III kitaplarını yazmıştır. Entelektüel haklardan elde edilen gelir Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş.’nin kuruluş sermayesi olmuştur.

Askerlik hizmetinden hemen sonra Ekim 1968 yılında Özcan Kanburoğlu ve 11 arkadaşı ile bir araya gelerek Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş.’ni kurmuştur. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş.’nin üretimi Hüseyin Arabul ve Özcan Kanburoğlu nun Yüksek Lisans Projesi olan Ölçü transformatör tasarım ve imalatı olmuştur. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. Hüseyin Arabul’un yarattığı 170.000 Volt cereyan transformatörünü istihsal ederek evvela Türkiye’ye daha sonra hali hazırda dünyada 96 devlete satmaktadır. Hüseyin Arabul’un rehberliğinde, imalat, taahhüt, ticaret ve enerji şirketleri kurmuştur. Zaman zaman Azerbaycan teşkilatı hariç 2.000 kişinin çalıştığı Şirketler Grubunun iş hacmi 200 milyon dolar civarına ulaşmıştır. Hüseyin Arabul, 09.11.2001 tarihinden 13.10.2009 tarihine kadar fiilen Barmek Azerbaycan Elektrik Şebekesi MMC ‘nin başkanlığını yapmıştır.

Hüseyin Arabul yurt dışı münasebetlerine, ilk defa 1960 yılında İngiltere Loughbrouh Üniversitesinde başlayarak 1968 yılından sonra, Avrupa, Amerika, Ortadoğu, Uzakdoğu ve Orta Asya’ ve Afrika’da da gerçekleştirilen birçok iş toplantılarına ve konferanslara, ilmi ve tetkikat ziyaretlerinde bulunarak tebliğler takdim etmiştir. 1971 yılında Belçika’da uzun süreli olarak Muasır Teknolojilerin Transformatör istihsal atında tatbikatı konusunda çalışmalar yapmış ve Türkiye’de tatbike sokulan layihalar hazırlamıştır. Türkiye-Pakistan Çalışma Komisyonu Başkan Yardımcısı ve Ankara Sanayi Odası adına çalışmalar yapmıştır. Yurt içi ve yurt dışında 75’e yakın Enerji Konseyi toplantıları ve seminer, panel ve konferanslar tertip etmiştir. Lisans ve know-how anlaşmaları için Belçika, İtalya, İngiltere, Fransa ve Almanya’da gerçekleşen çalışmalar ve toplantılar yapmıştır. Entelektüel hak satın almış ve aynı zamanda satmıştır. 1993 yılında ilk defa Karadeniz, Orta Asya ve Kafkas ülkeleri Enerji Şurasını Ankara’da toplamıştır. Bu şura Hüseyin Arabul’u Başkan olarak seçmiştir. Bu Şura’ya, Azerbaycan’dan Asya Manifova, Prof. Kerim Ramazanoğlu ve o günkü Azerenerji rehberi Müslüm İmanov iştirak etmiştir. Hüseyin Arabul, Azerbaycanla 1994 yılında Bakü’de tertip edilen REWG enerji kongresiyle tanışmıştır. Yönetim Kurulu Başkanımız Hüseyin ARABUL 15 Ekim 2009 tarihi itibariyle atandığı Murahhas Aza görevinden 30 Haziran 2011 tarihi itibariyle ayrılmıştır. Halen Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Halen Hüseyin ARABUL şirketimizin kurucu ortağı olup icrada görevli Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Emek Elektrik Endüstrisi A.Şâ€™nin ortağı olan Barış Elektrik Endüstrisi A.Ş, Şirketimizin iştiraki olduğu V.A.E.S.T. Silikon Kompozit Uygulamaları İmalat ve Ticaret A.Ş. ve Barmek Holding A.Ş. firmasının da Yönetim Kurulu Başkanı’dır.

Hüseyin ARABUL amcanın özgeçmişini okudum sitemizin sayfasından aldım.Niye derseniz yaşını merak etmiştim ondan baktım.Allah uzun ömürle versin.

6. DMGC2ocXcAA8XMj (1).jpgDurmuskalayci kardeşimizin çizmiş olduğu grafik çok güzel katılmamak elde değil.Ben daha yüksek rakamları umutluyorum

7. yabancı takası mı külahıma anlat emkel de yabancının ne işi olur yerli alıyor yabancı ayagı yapıyor ha gider mi gider ucuz kaldı
    amaaaa bilanço dandik gelirse görürüm ben o yabancıyı.kime satacak malı.

8.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Teiasa Arsa teminat icin ipotek edildi.Ticari mallar teslim edilerek faturalandirilirsa Guzel kar yazariz.Barmek ten alacak 2023 e Kadar taksitlendirildi zaten.Guzel olacak Guzel.2018 de her 3 ayda bir 100 bin avro kasada.
    20188888888888 dennn sonraaaaaa her ay 30 bin euro büyük para diyorsun yaniiiiiiii.vay be ne büyük paraymış herkese yeter.

Sayfa 325/631 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •