Originally Posted by
erhanacikgoz1
pala mala inanmıyorum ben. varsa bile iyi der geçerim bu palanın nasıl işlem yaptıgını acıklanmadıgı sürece inanmıyorum pala olduguna.
Bir pala xxx sistemleri terse getirmek için ne kadarlık bır malıyete katlanabılır ? bir hesaplayın adam alacak alacak ve sonra satacak satacak ve piyasayı bu sekılde bır yukarı bır assaga surecek oyle mı ?
bu adamın alış ve satış malıyetlerı nerede kaldı ? bu adam sırf sıstemcılerın parasını kırpmak ıcın boyle yaparken bır baska palanın bunun tüm oyunu bozmayacagının garantısını kım verir. türkiyede kaç tane sıstemcı algoritmacı adam var ki ?
ha diyorsankı 1 dakıkalıkta en kötü sistmei alın ters şekilde calıstırın 1 sene sonra manyak getiri elde edeceksiniz ?
iddan buysa ben sana yazıvereyım gerçek hesapta kullan burayada ekstralarını yollarsın deneyelimmi ?
istediğiniz bir trend sistemini ters calıstıralım ben hazırım sizin için kodlayıvereyım sorun değil ?
madem bir pala var ve sistemleri zarar ettiriyor o halde tersini calıstırmak oldukça akıllıca ? ne dersiniz.
iddanızı da ıspatlamış oluruz ;?
Yer İmleri