Sayfa 20/267 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 2129 madde; 153 - 160 arası.

Konu: MEGAP - Mega Polietilen

1. Megap'ın yolu uzun şimdi depoyu doldurma zamanı daha öncede yazdık malı ucuzken alacaksın biz bu seviyelerden her zaman alıcıyız. Maliyeti düşük olanların çoğu malı boşalttı 1.15 in altında maliyeti olan kalmadı. Mecburen yukarı çekecekler

2. Temel teknik herşey var. Daha öncede yazdık Megap bu düşerken bile aniden tavana gidebilir. Yukarıdan yakalanan KY umarım yoktur. Varsada zararına çıkmasın. Biraz sabır
    Son düzenleme : basak; 15-10-2017 saat: 13:17.

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    MEGAP'IN YOLU UZUN (İSTERSE 5 TABAN YESİN !!!)

Alıntı Originally Posted by ozonel Yazıyı Oku
    Üstad Grafiği teknik olarak açıklarmısınız birşey anlayamadım
    Kimse birşey anlayamasın diye attım o grafiği, anlayan anlıyor. Sır sır
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4. Gecen pazartesi gunu 1000 lotla 94 kademesine verip seans durdurma getiren spek efendiyede selam olsun.burada anca borsaya yeni baslayan ve sabirsizlara kaybettirirsin.hedef rakami gormeden cikmayacagim.y.t.d.

Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Gecen pazartesi gunu 1000 lotla 94 kademesine verip seans durdurma getiren spek efendiyede selam olsun.burada anca borsaya yeni baslayan ve sabirsizlara kaybettirirsin.hedef rakami gormeden cikmayacagim.y.t.d.
    Kaç lotla neyi yaktığını bilmiyorum da, ortalamadan % -9,85 sapmayla nasıl kapattığını anlayabilmiş değilim. O 5 milyonu nereye koyacak merak ediyorum? Dediğim gibi 5 taban yese de reklam kokan hareketler...

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

6. Persembe cuma gunu olan takaslarda gordugum invest aldigini guzel bir karla satti.garanti ve ziraat ta ufak lotlarda olsa karla cikti.gedik 550 bin almisti 220 bin kucaginda 117 maliyetli.kafami kurcalayan 1 yildir bmd genel takasta 85 bini gecmezken ne duyduda 137 ort.ile 280 bin aldi.ky olsa gib hissesinde çoğu risk formu imzalamadigi icin zaten alamiyor.sunuda ifade edeyim 3 aylik brut takastayken patron 1m hisseyi isyatarimdan kote etti bekliyor subat ayiydi .isyatirim o zamandan beri 400 bin topladi tutuyor.bu yukseliste isyatririm 220 bin aldi.1 yildir tek tek sayarim lotlari y.t.d.

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Kimse birşey anlayamasın diye attım o grafiği, anlayan anlıyor. Sır sır
    he he

Alıntı Originally Posted by ozonel Yazıyı Oku
    he he
    Kafa basmadı di mi?

Sayfa 20/267 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •