Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 543/1014 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    Kartalda burası geleceğin levent bölgesi gibi ofis bölgesi olacak diye 10,000 lira m2 fiyatıyla ofis ev konsepti satıyorlar. Sizce ne kadar mantıklı?

http://bumerangkartal.com/

Öte yandan Kartal, Maltepe arasında benzer onlarca bitmiş proje var ve çoğunda 2+1 daire ofis türevi yerlerin kirası 2000-2500 Tl arası. İlla bu ülkede bir betonum olsun saplantısı olmayan için yukarıda ki projeden alacağı bir betona vereceği parayı bugün ki geberik faizlerden bankaya yatırsa 40-50 yıllık kira çarpanıyla ömrünün sonuna kadar böyle bir yerde hem oturur hemde iş yapar. Tabi bu benim gibi düşünenler için yoksa `dünyada mekan öbür dünyada iman`cılar için değil.

2. Değerli forum sakinleri,İstanbul merkezli bu son konut seferberliğinde dikkatimi çeken bir konu var,evet özellikle tüm yazılı ve görsel medya üzerinden korkunç bir reklam furyası var ama adamlar fiyatlar konusunda burunlarından kıl aldırmıyor,tüm reklamlarda en düşük fiyat 300 bin+ olarak geçiyor sonra bir altyazıyı takip etme şansı buldum;bu 330 bin tl lik daire 38 m2 imişYahu bu nedir insan yaşayacak bunda insan...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Değerli forum sakinleri,İstanbul merkezli bu son konut seferberliğinde dikkatimi çeken bir konu var,evet özellikle tüm yazılı ve görsel medya üzerinden korkunç bir reklam furyası var ama adamlar fiyatlar konusunda burunlarından kıl aldırmıyor,tüm reklamlarda en düşük fiyat 300 bin+ olarak geçiyor sonra bir altyazıyı takip etme şansı buldum;bu 330 bin tl lik daire 38 m2 imişYahu bu nedir insan yaşayacak bunda insan...
    Adamlarda ki felsefe JAPONLAR`ın ki gibi herhalde. Asrın iderine bizim paramızla yapılan 100 odalı sarayı layık görenler kullara da ancak 38 m2 yi layık görmüşler, bunda şaşılacak ne var ki !...

4. gerçekten grafikler çok ilginç

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    dunyanin obur ulkelerinde soyle yapiyorlar

metroya atliyorsun hem hizli hem cok ucuz iki saat gidiyorsun gitmek istedigin yerin en yakinindaki metro duraginda iniyorsun oradan otobus veya taksi. Hem zamandan hem benzinden hem yorgunluktan kurtulursun. Super degilmi?

Bunu butun Istanbullular bilir ve boyle yapar. Altinda bedava araba ve sirketten benzin olanlar haric tabi oda ayri bir muamma ya neyse

Dünyanın öbür şehirlerinde bizde zaten öyle yapıyoruz. Burada olmuyor.

Bende dünyanın öbür şehirlerinden birinde otobüs durağında zaman çizelgesi görmüştüm. Otobüs yazan zamanda geliyordu. Ama bende merak ediyorum şirket arabası kültürü dünyada bizim kadar yaygın mı ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bende dünyanın öbür şehirlerinden birinde otobüs durağında zaman çizelgesi görmüştüm. Otobüs yazan zamanda geliyordu. Ama bende merak ediyorum şirket arabası kültürü dünyada bizim kadar yaygın mı ?
    2

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ben yurtdışı için bilhassa avrupa için şirket arabası kavramını ceo, yönetici vs. haricinde hiç duymadım. zaten arabayı elde etmek, onu sürmek gayet kolay ve masrafsız. en son almanya'da 2000 euroya smart, 3000 euroya opel corsa duyup kafayı yemiştim. zaten avrupa'da lüks araba görsem içindeki muhakkak türk çıkıyordu araba ucuz, marka ve tüketim düşkünlüğü 0.

bizdeki şirket arabası kavramı beyaz yakayı kandırmak için. 3 kuruş maaş verip giderlerini vergiden düştüğü arabayı verdin mi herkes köle gibi patronlar için. tabi tam tersine maaşa katkı yapsın diye personeline araç sağlayan iyi patronlar da yok değil.

şirket arabasının avantajını da göz ardı etmemek lazım. mtv, araç bakım, kış lastiği, benzin parası düşünmek zorunda değilsin. bu yüzden şirket arabası demek aylık maaşa 1500 tl katkı demek.

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    ben yurtdışı için bilhassa avrupa için şirket arabası kavramını ceo, yönetici vs. haricinde hiç duymadım. zaten arabayı elde etmek, onu sürmek gayet kolay ve masrafsız. en son almanya'da 2000 euroya smart, 3000 euroya opel corsa duyup kafayı yemiştim. zaten avrupa'da lüks araba görsem içindeki muhakkak türk çıkıyordu araba ucuz, marka ve tüketim düşkünlüğü 0.

bizdeki şirket arabası kavramı beyaz yakayı kandırmak için. 3 kuruş maaş verip giderlerini vergiden düştüğü arabayı verdin mi herkes köle gibi patronlar için. tabi tam tersine maaşa katkı yapsın diye personeline araç sağlayan iyi patronlar da yok değil.

şirket arabasının avantajını da göz ardı etmemek lazım. mtv, araç bakım, kış lastiği, benzin parası düşünmek zorunda değilsin. bu yüzden şirket arabası demek aylık maaşa 1500 tl katkı demek.
    Ben İngiltereyi biliyorum adamlar çalışanına bırakın araba vermeyi cep telefonu bile vermiyor çünkü verse alan onun bizdeki benzeri veraset intikal vergisini verecek ki kendisi gidip telefonunu alıyor daha hesaplı oluyor.

Sayfa 543/1014 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •