söz uçar yazı kalır.....isteyene mesajlar orada...forumu daha fazla meşgul etmeyeceğim...nokta.............
ne zaman atışmaları görsem dayanamıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=3L-X7SD1_Dg
abd vize konusu nasıl uzlaşma ile bitecek, anlamış değilim. adam diyor ki(şartın biri), ben de çalışan adamı bana sor, ben tutukla dersem, tutuklarsın, yargılarsın. yani diyor ki, benim ajanımı , senin aleyhine de çalışsa tutuklayamazsın. tayyip buna evet derse, pes derim.
sorun abd vatandaşı olması değil şef hocam.
sorun abd ajanı olması
rusya sanırım bir ajanı öldü diye savaş açmıştı zamanında ?
tabi kimi neden tutuklayacağınıda bileceksin bu bence diplomatik bir kriz. bass tehtid bile etti bizi terör olmuyorsa son zamanlarda bu abd ile iş birliğinizden dolayı demeye getirdi.
buyur tutukla hadi. ?
sen ben desek bunu farklı olurdu uygulama.
Diyecek diyecek sonra masadakine razı olacak.Karizmayı nasıl düzeltiriz derdindeler.Reis öi kabul edecek 4 maddeyi.Onlarda biliyor işte.Ortam kendiliğinde düzelip unutulacak.Türkiyeye sen de kaşıma artık diyecekler.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Akbayı tanımam bilmem yine sölüyorum 134 bin düşüşünde yanılmadı ve 122 binde 50000 lot alım yapıldığını ve bu alımın sahte olmadığınıda söledi bence güzel tespitleri var .yiğidi vur ama hakkını yeme.ona uymuş olsaydım yeminle 1 haftada bir daire lüks bir araba çekmiştim altıma.aldıklarımızın çoğunu şortta ısrar ederek verdik.
Yer İmleri