Sayfa 715/1006 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 5,713 - 5,720 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Akbayı tanımam bilmem yine sölüyorum 134 bin düşüşünde yanılmadı ve 122 binde 50000 lot alım yapıldığını ve bu alımın sahte olmadığınıda söledi bence güzel tespitleri var .yiğidi vur ama hakkını yeme.ona uymuş olsaydım yeminle 1 haftada bir daire lüks bir araba çekmiştim altıma.aldıklarımızın çoğunu şortta ısrar ederek verdik.
    abka nin 122binde ki 5000 lotunu buraya yazdığı gün ben de okumuştum adam geldi dipte yazdi şort kapatıp long olduğunu yeri gelmişken ; cesaretinden ötürü tebrik ederim.
    Yiğidi öldürürüz ama hakkını yemeyiz
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    herkes yetişkin..18 yaş altı buraya üye olamaz...yetişkinler kişisel tercihlerini kendileri yapar...

mesele içinde yaşadığımız kültür...sürekli sorunu başkasına yüklemek...

-kader kurbanı demek....

--şeytana uydum..

-öğretmen kötü not verdi....

- kötü giden evlilikite:'' bizim tanıştıran keşke tanıştırmasaydı''

burası borsa forumu ise farklı düşünceler olacak....''herkesi dinleyip-istişare edip...;tek başına karar vermek ve sonuçlarına katlanmak''...olay bu....

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Diğer kişinin dili sivri.sürekli sataşıyor.ayrıca kimsenin kimseye ayar çekmesine gerek yok.
    Bu topik her ay 1000 sayfa ile yenileniyor.sen bana ben sana. O buna,diğeri şuna göre yazmaz.
    sürekli uyarıyoruz sürekli ceza alıyor yine aynı. dilin sivri ise cezasına katnalacaksın ozaman bu kadar basit. adab-ı muaşereti bu yaşta benmi öğretecem sana anası babası öğretememiş.

iyide çekmek zorundamıyım? değilim. eleştiriye gelemiyorsa defol git kelpe diyorsa aynen bende karşılık veririm. defolsun gitsin kelpe.

mahkemeye verdim hala ip isteniyor bekliyoruz bakalım bana özel msaj ile küfür etti geçmişte. eli mahkum marmarise gelecek mahkeme burda açıldı!

ozaman görecez neymiş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sürekli uyarıyoruz sürekli ceza alıyor yine aynı.

iyide çekmek zorundamıyım? değilim. eleştiriye gelemiyorsa defol git kelpe diyorsa aynen bende karşılık veririm. defolsun gitsin kelpe.

mahkemeye verdim hala ip isteniyor bekliyoruz bakalım bana özel msaj ile küfür etti geçmişte. eli mahkum marmarise gelecek mahkeme burda açıldı!

ozaman görecez neymiş
    sen öyle san...senin bana yaptığın hakaretlerin tümü dosyada var........

adama: tokatçı,şeytan,iblis demek....daha neler...dedim ya hatırlamıyorsun....

varsa ver istediğin yere neyi bekliyorsun kardeşim
    biri sülanene kadar sövdül bu forumda.

sövenide tanımıyorum onuda verdinmi ?

yok

yedin oturdun.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sürekli uyarıyoruz sürekli ceza alıyor yine aynı.

ozaman görecez neymiş
    Bu topik bu sitenin avlusu gibi.herkes önce buraya uğrayıp sonra diğer bölümlerine geçiyor hali ile her türlü fikir konu tartışılıyor.
    Mahkeme açtığınızı sanmıyorum.burada biz bizeyiz sizinde dediğiniz gibi saygı,saygı,saygı.
    Son düzenleme : iki gozum; 18-10-2017 saat: 21:25.

davalı davacıya gülümsüyor bunun üzerine davacı davalıya kardeşim diyerek oda gülümsüyor.

gereği düşünüldü davacının davalıya marmariste tavşan kanı çay ısmarlamasına davalının ise davacıya ankarada türk kahvesi ısmarlamasına. karar verilmiştir.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    davalı davacıya gülümsüyor bunun üzerine davacı davalıya kardeşim diyerek oda gülümsüyor.

gereği düşünüldü davacının davalıya marmariste tavşan kanı çay ısmarlamasına davalının ise davacıya ankarada türk kahvesi ısmarlamasına. karar verilmiştir.
    iblis dediğim için dava açacakmış ya ona gülüyorum

önce kabeciyi bulsun

Sayfa 715/1006 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •