Sayfa 191/1013 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    sahtekar IMF bu, beton ile ülkeyi çökertmek için yıllarca yandaşlarla işbirliği yaptılar. ülke donsuz kalıncaya kadar betona yatırsın ki bunlarda akbaba gibi leş yesinler. sanayi,teknoloji,eğitim,tarım hayvancılığa aman para gitmesin varsa yoksa betona gömülsün.çünkü betonun aslında değeri uzun vadede SIFIR,kaynaklar buhar olsun ki ülkeyi daha rahat teslim alsın soysuz SEVR ciler.
    bugün sabah radyoda dinledim, inanamadım. Sadece nohut değil, kırmızı mercimek, yeşil mercimek vb. dahil neredeyse tüm baklagilleri hatta pirinci bile ithal ediyormuşuz...hem de bu verimli topraklarda...
    evimin balkonunda küçük küçük sebzeleri yetiştirmeye başladım da, bu kadarı ne mümkün. Zaten düzgün tohum bulmak bile zor artık...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Üretmezsen yok olursun...

3. Köylü yumurtayı bimden alıyorsa daha da söyleyecek söz yok.

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Üretmezsen yok olursun...
    memleket 15 senedir hiç bir şey üretilmiyor.
    pardon yalandan başka.
    şimdi yalan severler atlayıp 15 sene öncesini sorarlar.
    ATATÜRK 1923 ile 1938 yılları (15 sene) arasında bir sistem kurdu , hala nimetlerini yiyor bu ulus.
    son 15 yılda memlekette gittikçe kötüye gitme harici bir sistem var mı ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu koca ülkede kendi tarımsal ihtiyacını karşılamaktan aciz bir ülkeye tümüyle uyutmaca "kendi uçağımızı yapacağız" yalanını sloganlaştırıyorsun.

Yok uzaya gidecekmişiz...

O hedeflerin uzanılabilir olması için önce yapabileceklerizi yapmalıyız.

Konya büyüklüğündeki Hollanda, geçen gün önüme geldi gördüm, 200 milyar dolarlık tarım ürünü ihraç ediyormuş.

Ne yaparsak yapalım eninde sonunda bir sofra kurup karnımızı doyurmak zorundayız.

Tarım ve hayvancılık Bakanlığı ne yapar neyi planlar merak ediyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by ozim Yazıyı Oku
    Köylü yumurtayı bimden alıyorsa daha da söyleyecek söz yok.
    herkes bir şekilde devletten yardım alınca çalışmaya gerek duymuyor köylüler, ayrıca köylerde iş yapacak gençte kalmadı gibi, kalanlarda yaşlı kesim, onlara da devlet az da olsa para verince üretmeye ne gerek var diyorlar bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. dolares son görünüm böyle.. 3,72xx -- 3,71xx gelecek mi bakalım, gelirse bizim buraları açık mı olur o ayrı mesele bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by ozim Yazıyı Oku
    Köylü yumurtayı bimden alıyorsa daha da söyleyecek söz yok.
    Narenciye üreticisiyim, bu yıl gübre atmadım, atasım da yok ama vicdanım el vermediği için atacağım...(bir çok çiftçi bu durumda)

Gübre ateş pahası, mazot ateş pahası, işçilik ateş pahası, mandalina portakal ağacında 200 krş etmiyor, 10 yıl önce 400 krş'tu...

Çiftçi neden üretsin ki?
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 191/1013 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •