Bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþçesine...
Dün gece geç vakit metroyla briç kulübünden dönüyoruz bir doktor arkadaþla...
Doktor devlet hastanesinde çalýþýyor...
Ýzmir'de yapýmýna baþlanan devasa "þehir hastanesi"nin, aynen köprülerin mantýðýyla, (günde þu kadar hastadan az olmaz yoksa farký devlet öder ) mantýðýyla bir takým hesaplarla mutlaka yandaþlara kurduruluyor.
Onlar da çalýþmaya baþlayýnca, sistemdeki karmaþa iyice artacak.
Üniversiteler, devlet hastaneleri, vakýf hastaneleri, özel kurumlar, aile hekimleri....
Þurasý açýk ki iyi mama var bu iþte...
Bunlar kesin iyi günlerimiz...
10 (yazýyla on) numero bir yorum olmuþ.tebrikler.[emoji106]
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onlar iþi yönetmeye beceremediler. Devamlý zarar ettirdiler. Sabancý istedi çoðunluðu önce vermediler. Sonra baktýlar olmuyor paþa paþa verdiler yönetimi. Ýþi beceremeyince giderler tabi arkalarýna bakmadan. Kolay pazar olarak görüp eline yüzüne bulaþtýrýp giden çok þirket var.
Giderkende iþi beceremedik demiyorlar, siyasi sebepler uyduruyorlar.
Eþimin akrabasý bilinen bir markaya fason üretim yapýyor. Baþka bir marka marka için siyasi olaylar, terör vs sebeplerden dolayý parakende maðazalarýný kapatýp Türkiye'den çýktýðýný söylemiþler. Ama o marka üretimini hala burada yaptýrýyor. Kimse zarar ettim çýkýyorum diyemiyor. Markaya zarar verir çünkü.
Vodafone, shell falan bu ülkeden çýkmaz. Salak deðil bunlar.
arabasýna benzin alacak parasý olmayacak insanýmýzýn Shell kapitalizimin göz bebeði gider ise yandýðýmýzýn en buyuk iþareti. artýk katardan deve ithal eder deveye bineriz
Bora Bey, þehir hastaneleri bir çeþit sermaye aktarma projesi gibi duruyor. Bir tür köprü ihalesi gibi ancak çeþmesi devamlý akan cinsten.
Bugün devletin 100 lira saðlýk harcamasý varsa, bunun kac lirasýnýn ilaca, kaç lirasýnýn hastanelere gittiðini araþtýrýn, inanýn çok þaþýrýrsýnýz. Birde ilaç için hastalarýn eczanelere ödemeleri, farklar, muayene ücretleri, bunlarý hesaplayýn.
2~3 ay önce cumartesi yada pazar, Cerrahpaþaya hasta ziyaretine gittik.Hafta sonu olunca boþtu. The Walking Dead için dizi platformu sandým. Yemin ediyorum koridorda yürürken eþim korktu. Bu kadar yani. Tuvalet falan hiç sormayýn. Bir yerlere para akýyor, bir yerlere ise kuruþ yok.
Yer Ýmleri