Sayfa 734/1006 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Vizeler kalkınca Bist coşacak mı, ABD'den gelen heyetle görüşmelerden sonra sürekli vize problemi çözülüyor mesajları verildi. Bence fiyatlara %70-80 fiyatlara giren vize kalktı haberi gelse, sadece 1000 puan gibi yukarı tepki geldikten sonra satışa geçerler.

Asla YTD
    Geçen günlerde Habertürk tartışma programında 23 Ekim'den önce kalkabilir, önceden randevu alanlara 23 Ekim sonrasına SMS davet mesajı geliyor demişlerdi.

3 gündür vize konusunda çalışıyoruz diyorlar, öte yandan gelen adam benim vize ile alakam yok dedi.

Garip işler oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Vizeler kalkınca Bist coşacak mı, ABD'den gelen heyetle görüşmelerden sonra sürekli vize problemi çözülüyor mesajları verildi. Bence fiyatlara %70-80 fiyatlara giren vize kalktı haberi gelse, sadece 1000 puan gibi yukarı tepki geldikten sonra satışa geçerler.

Asla YTD
    ABD tarafında verilen mesajlar farklı,topun türk tarafında olduğu,yerine getirilmesi gereken şartlar olduğu ifade ediliyor.

3. vize olayı yokken 104100 dü,haber gelince 99200 ü gördük,bence ana tema vize olayından ziyade restleşme ve tıpkı İran gibi bize de yaptırım (sanction)uygulayacağı endişesi idi...............ytd

Bir Tek Türkmen Kalsa Vazgeçmez Senden KERKÜK!...

https://www.youtube.com/watch?v=z7MFWTVmfB8

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    KCHOL +1,60 X30 da yükselenler arasında 6.
    Bir arkadaş bana demişti ki çoğu belki farklı düşüncelere sahip olabilir sen sen ol ki endeks in ŞAHI KCHOL dinktir o ne tarafa giderse sen de takip te ol ki canın yanmasın demişti ...

6. stop olursam 134.500 lerden tekrar şort kovalarım. 112 acil yardım olasılığına istinaden.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

ABD borsası açıldıktan sonra,
    1.500 puan tepeden verse fena olmaz..

8.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    ABD tarafında verilen mesajlar farklı,topun türk tarafında olduğu,yerine getirilmesi gereken şartlar olduğu ifade ediliyor.
    ABD zaten üst tondan gelmiş görüşmelere, en baştan vizeleri kaldırma konusunda yetkisiz olduklarını açıkladılar, olumlu mesajlar bizden kaynaklı, Türk yetkililer sanki hasarsız olarak atlatma çabasında vize olayını, ama TC-ABD ilişkilerinde tarihte ilk kez olan vize restleşmesi o kadar kolay bitmez. Dış politikada bilmem kaçıncı kez yediğimiz kazıklardan sonra umarım bu kez tavizsiz kurtuluruz bu badireden.

Sayfa 734/1006 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •