Kaya Çilingiroğlu cebinde 50 milyon olmayan borsaya gelmesin demişti, daha az para ile ütülmeye mecbursun aradan 3-4 sene geçti 100 milyondan aşağı yine küçük yatırımcı sayılırsın.
Kaya Çilingiroğlu cebinde 50 milyon olmayan borsaya gelmesin demişti, daha az para ile ütülmeye mecbursun aradan 3-4 sene geçti 100 milyondan aşağı yine küçük yatırımcı sayılırsın.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
thy de yapı kredi de aldıklarını vermeye başladı finans ile satıştaki aynı bunlar.İsctrde credit geldi alıma isctr ile piyasa yukarı süper hareketlerbunlar ictr ye giriş var variz diğerlerinde çıkış yukarı yaptırılarak spotta.
Ytd.Değildir.
şişe hissesinde derinlik gören varsa bir baksın 2. seans başından beri sürekli 1.062 lot alım yapılıyor inatla
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
İstifası istenen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Beştepe'de yemeğe davet edildi
İstifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammed Buhari onuruna verdiği öğle yemeğine geldi. Gökçek’in bakanların da yer aldığı protokolle birlikte yemeğe davetli olduğu öğrenildi.
Ben pala olsam spot ta alışı keser satışları da karşılamaz,
Allah ne verdiyse aşağı sürerdim.
Kapanışa yakında verirdim coşkuyu.
Ama ben pala değilim,
Her gün herife totoş diyoruz bu saatten sonra bizde mi totoş olalım.
![]()
Yazdıklarımdan sorumlu değilim.
Yer İmleri