Sayfa 87/735 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 5877 madde; 689 - 696 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Artık kimse bu başlıkta yazmıyor, sayın yüzdeoncu hatta bir zamanlar sürekli Vakko güzellemesi yapıp adeta herkese umut aşılayan keremc bile yazmıyor. Diğer taraftan, bu gün tahtanın da pek tadı yok, yani kimse bu malı alıp satmıyor. O halde ben de dükkanı (ekranı) kapatıp kendi işime gücüme bakar ve bu gün artık bu malı ne alır ne de satarım.

Yatırım tavsiyesi değil latifedir.

2. Aynen hocam.hic tadi yok.ustune gicik ediyor.acil odemeler var.bugun yarin en azindan 2.000 lot cikmam lazim.en azindan 3.60 ciksa razi durumdayim )

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Aynen hocam.hic tadi yok.ustune gicik ediyor.acil odemeler var.bugun yarin en azindan 2.000 lot cikmam lazim.en azindan 3.60 ciksa razi durumdayim )

Sevgili yüzdeoncu keşke şu acil para ihtiyacından hiç bahsetmeseydin. Şimdi bu keratalar sırf seni daha ucuza sattırmak için ekstra bir baskı uygulamasınlar. Baksana endeks % 1.30 artıda bu hisse ise % sıfır çekmiş durumda. Neyse sadece şaka yapıyorum, sadece 2000 Lot için böyle böyle bir tavır takınmayacaklarını hatta bu hissenin sadık müdavimi olarak senin bu arzunu kırmayacaklarını ve hemen gereğini yapacaklarını düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi filan değil sadece latifedir efendim latife.

4.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Sevgili yüzdeoncu keşke şu acil para ihtiyacından hiç bahsetmeseydin. Şimdi bu keratalar sırf seni daha ucuza sattırmak için ekstra bir baskı uygulamasınlar. Baksana endeks % 1.30 artıda bu hisse ise % sıfır çekmiş durumda. Neyse sadece şaka yapıyorum, sadece 2000 Lot için böyle böyle bir tavır takınmayacaklarını hatta bu hissenin sadık müdavimi olarak senin bu arzunu kırmayacaklarını ve hemen gereğini yapacaklarını düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi filan değil sadece latifedir efendim latife.
    3.60 satisa yazmama ragmen maalesef almadilar.bu hisseyi uc dort hisseyle degistircektim degistirmedigime yaniyorum.hepsi gitti.biz cakildik.

5. Sabah 3.60 gormus.ama biz satisa yazmadigimizdan veremedik.yine asagi ters hareket ediyor.borsa duserkende israrla 3.60 bekliyodu.spek amcam ya gercekten bu tahta elinde patladi belli.isin icinden cikamiyorsun.

6. Sayin burutay.googlda aradigim zaman bu vakkko 2005 lerden beri surekli yabanci ortak aramis yada haberleri cikmis.Ama firmayi satamamislar.Gerci simdi elleri mahkum borclari cok.bir satis yada ortaklik yapmazlarsa firma ozsermayeden yemege baslarki pek iyi olmaz.tahminim ortaklik bunlar ariyo gelipte baska yabancilarin gel ortak olalim dediginiz sanmiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Sayin burutay.googlda aradigim zaman bu vakkko 2005 lerden beri surekli yabanci ortak aramis yada haberleri cikmis.Ama firmayi satamamislar.Gerci simdi elleri mahkum borclari cok.bir satis yada ortaklik yapmazlarsa firma ozsermayeden yemege baslarki pek iyi olmaz.tahminim ortaklik bunlar ariyo gelipte baska yabancilarin gel ortak olalim dediginiz sanmiyorum.

Sayın yüzdeoncu prensip olarak haklı görünüyorsunuz. Çünkü, bizzat mevcut hakim ortaklar tek taraflı olarak; biz her türlü stratejik alternatife açığız gelin görüşelim arkadaş anlamında bir niyet beyanında bulunmuş durumdadır.

Ama bir de olaya şöyle bakalım. Mevcut hakim ortaklar; bizim hisselerimizi kısmen ya da tamamen satma niyetimiz var demeden hiç kimse bunların kapısını bu konuda teklif getirmek üzere çalmaya cesaret edebilir miydi?

Nitekim, eğer bu konuda bir niyet beyanı yok iken birileri kapıya dayanıp gayet cıvık bir şekilde; Huu kardeş siz bize hisselerinizi satarmısınız be yav filan dese (ne güzel değil mi tam da halk ağzı ile ifade ettim) bunlar da adama... kardeşim sen ne hakla kapıma gelip bana hisselerini satarmısın diye soruyorsun ...git demeleri kuvvetli bir ihtimal olurdu.

Ama, böyle bir şirketin hakim ortakları aleni bir şekilde ben her tür teklife açığım kardeşim dedi mi, işte o zaman bu firma; daha önce bu firmayı tanısın veya tanımasın tüm yatırımcı kurumların (mesela Türkiye de bir çok firmaya ortak olmuş olan Turkven gibi bağımsız girişim sermayesi şirketlerinin) radarına girer ve onlar da rahatlıkla bu firmanın kapını çalma hak ve cesaretini kendilerinde bulabilirler.

Mevzu bundan ibarettir ve Turkven ismi sadecebu tip şirketlere ortak olan girişim sermayesi şirketlere bir örnek olarak kullanılmıştır. İşin açıkçası ben bu şirketin hakim ortağı olsaydım Türkiye de onca kuruluşa ortak olmuş olan Turkven ile muhakkak görüşürdüm. Çünkü bu kuruluş Türkiye de hep bir şekilde marka olmayı başarmış firmalara ortak ve destek olmuş.

http://turkven.com/tr/hakkimizda.htm

http://turkven.com/tr/yatirimlar.htm

Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat, tahmin ve temenni açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörülerde, yanılmanın esas, tutturmanın ise istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes kendi yatırım kararını kendi aklına ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.

8. Sayin burutay gecen tesaduf bir haberde turkveni gordum.bilmiyodum ama cok karli firmalara ortak olmus onlar.mesela koton yuzde 700 yada 800 karlilikta ve magzada buyumus.medikal parklar. Hastane. Felan.yani demem o ki bu firmanin boyle karsiz bir sirkete yatirim yapacagini sanmiyorum.adamlar 1 koyuyor 1bir kac yil icinde 10 alarak geri aliyomus ))

Sayfa 87/735 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •