Originally Posted by couchsurfer 134400'e yazalım bakalım, alırsa longlarım kapanır. Sonra bir müddet istirahat.. Almadan kapatma lan günü, dürzü....Yoruldum.
Originally Posted by couchsurfer 134400'e yazalım bakalım, alırsa longlarım kapanır. Sonra bir müddet istirahat.. Originally Posted by couchsurfer Almadan kapatma lan günü, dürzü....Yoruldum. Herhalde bugüne kısmet olacak. Hafta sonu rahat kafa balığa gideyim.
Originally Posted by couchsurfer 134400'e yazalım bakalım, alırsa longlarım kapanır. Sonra bir müddet istirahat.. Originally Posted by couchsurfer Almadan kapatma lan günü, dürzü....Yoruldum. Originally Posted by couchsurfer Herhalde bugüne kısmet olacak. Hafta sonu rahat kafa balığa gideyim. Aldı. Kalanlara böylesi bir kafa rahatlığı dilerim. Şansınız açık olsun.
Originally Posted by couchsurfer Aldı. Kalanlara böylesi bir kafa rahatlığı dilerim. Şansınız açık olsun. Amin gerçekten pozda çok zor olabiliyor . Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by couchsurfer Aldı. Kalanlara böylesi bir kafa rahatlığı dilerim. Şansınız açık olsun. Balığa nereye gidiyorsunuz? Hedef balığınız nedir diye sorsam ayıp olmaz değil mi?
Originally Posted by RONİN Balığa nereye gidiyorsunuz? Hedef balığınız nedir diye sorsam ayıp olmaz değil mi? Eğer tekne bulursam Arsuz civarı palamuta seğirtme. Tekne bulamazsam kıyıdan kısmetimiz neyse. Çipura yapmaya başladı İskenderun sahili.
Forum Rules
Yer İmleri