Vizenin ertesi günü hem longçuları döktü hem de oluşan karamsar dalgayla gelen şortları da sepete doldurdu. Sonuç ortada
124-125 lerden bile şortlayıp bekleyen varsa ciddi zarardalar. Vize kararıyla THY yolcusunun % 10'unu kaybedecek diye %10'a yakın eksi kapatmıştı. Ama daha vize iptal kararı kalkmadan 827-992 hareketini yaptı. Arkadaşa "piyasa yapıcı haberi önemsemesse önemi yoktur" dedim diye beni pek ciddiye almadı. Al buyur.
kaç tane pala var kaç tane py var kaç tane a.k. var kaç tane hayali kahraman var kaç tane kaç yazdım
takmayın bunlara kazancınıza bakın short olan borsa çıkarken kazansın long olan borsa düşerken kazansın. çok hayalci ve detaycı olmayın sadece karınıza bakın.![]()
Tamam da, ABD heyeti ile Ankara'da görüşme yapıldı, THY de hemen önlem aldı, ABD uçuşlarını transit yolcularla doldurdu. Olumlu gelişmeler var, vize krizi için beklentiler olumluya döndü. Piyasa beklentileri de satın alır, öyle değil mi? Milyonlarca lot dönüyor THY tahtasında, yüzlerce fon, KY haberlere ve beklentilere göre alım satım yapıyor. Yani kimdir bu piyasa yapıcı, söyleyin de bilelim.
yarın bamya değil bezelye var
iShares MSCI Turkey (TUR)
42,630 +0,760 +1,82%
Teşekkür ederim, aklımda Liquid kalmış. Ama Lpğ olmadığı kesin. Sayın işçi74 böylesine yanlış uygulamalara (adam tekmelemelere, döverek gösterici öldürmelere) destek veren yorum yapmasaydı, düzeltmezdim Türkçe'sini ama maalesef, yanlışa yanlış demek yok bunlarda, en azından bir kısmında yok.
Yer İmleri