Sayfa 762/1006 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Vob 24

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    bende niye lpğ zam gelmiyor diyordum
    LPG diye yazılır, Liquid Petroleum Gas uzun açılışı da.
    Bende değil ben de, dahi anlamındaki de ayrı yazılır.

2.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Vizeye longta yakalandım ama rahatım bekledin 127 ye kadar short ise 129 dan sonra kosturmaya başladım sürekli gün içi en tepelerden shortlayip aralarda verdiklerinde hep kapadim ve bu şekilde Ceylan gibi seke seke birazda şansla buraya kadar geldim. Bugunde al ver yaptım fakat son dakikalarda Shorta yüklendim herkes gibi. Bu vade 133100 ortalama 27 adetle geceye kaldım. Dipten surdirek 11500 puan aldı. Vize olmasaydı yukarı gitmekte nazliydi vizeyi fırsat bildi. Ne referandum ne vize ne idlip nede istifalar umurunda olmadı. Yarın yine clasik hafta sonu hareketi olucak. Aliptami vericek yoksa almadan mi gorucez. Şu piyasada mal taşımak deli cesareti. Bu tarz absürd çılgın yükselişlerin sonu hep hüsran oldu ve hep almiyacakmis gibi bastılar. Birde adamlarda şans var parite ve Onsun desteği oldu dolar baskılandi. Özellikle bugün bence bi çok shortcu mc yedi. Daha 124 lerdeyken shortlamaya başlayanlar vardı. Vize gecesi ülkeyi batiranlar bisekilde kesin basmistir eğer yazdıkları yönde poz aldılarsa. Bicok kişiyide etkilediler.
    Vizenin ertesi günü hem longçuları döktü hem de oluşan karamsar dalgayla gelen şortları da sepete doldurdu. Sonuç ortada
    124-125 lerden bile şortlayıp bekleyen varsa ciddi zarardalar. Vize kararıyla THY yolcusunun % 10'unu kaybedecek diye %10'a yakın eksi kapatmıştı. Ama daha vize iptal kararı kalkmadan 827-992 hareketini yaptı. Arkadaşa "piyasa yapıcı haberi önemsemesse önemi yoktur" dedim diye beni pek ciddiye almadı. Al buyur.

kaç tane pala var kaç tane py var kaç tane a.k. var kaç tane hayali kahraman var kaç tane kaç yazdım

takmayın bunlara kazancınıza bakın short olan borsa çıkarken kazansın long olan borsa düşerken kazansın. çok hayalci ve detaycı olmayın sadece karınıza bakın.

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Vizenin ertesi günü hem longçuları döktü hem de oluşan karamsar dalgayla gelen şortları da sepete doldurdu. Sonuç ortada
    124-125 lerden bile şortlayıp bekleyen varsa ciddi zarardalar. Vize kararıyla THY yolcusunun % 10'unu kaybedecek diye %10'a yakın eksi kapatmıştı. Ama daha vize iptal kararı kalkmadan 827-992 hareketini yaptı. Arkadaşa "piyasa yapıcı haberi önemsemesse önemi yoktur" dedim diye beni pek ciddiye almadı. Al buyur.
    Tamam da, ABD heyeti ile Ankara'da görüşme yapıldı, THY de hemen önlem aldı, ABD uçuşlarını transit yolcularla doldurdu. Olumlu gelişmeler var, vize krizi için beklentiler olumluya döndü. Piyasa beklentileri de satın alır, öyle değil mi? Milyonlarca lot dönüyor THY tahtasında, yüzlerce fon, KY haberlere ve beklentilere göre alım satım yapıyor. Yani kimdir bu piyasa yapıcı, söyleyin de bilelim.

5.  Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    LPG diye yazılır, Liquid Petroleum Gas uzun açılışı da.
    Bende değil ben de, dahi anlamındaki de ayrı yazılır.
    Liquified (Sıvılaştırılmış) Petroleum Gas. Küçük bir düzeltme. Dil konusundaki hassasiyetinize teşekkür.

yarın bamya değil bezelye var

iShares MSCI Turkey (TUR)

42,630 +0,760 +1,82%

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by svevoid Yazıyı Oku
    Liquified (Sıvılaştırılmış) Petroleum Gas. Küçük bir düzeltme. Dil konusundaki hassasiyetinize teşekkür.
    Teşekkür ederim, aklımda Liquid kalmış. Ama Lpğ olmadığı kesin. Sayın işçi74 böylesine yanlış uygulamalara (adam tekmelemelere, döverek gösterici öldürmelere) destek veren yorum yapmasaydı, düzeltmezdim Türkçe'sini ama maalesef, yanlışa yanlış demek yok bunlarda, en azından bir kısmında yok.

Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    shortcuların kazanma zamanı bu zamanlar, herkes biliyor ki borsa çöküşe geçecekti ve asıl bu çöküş için yükselttiler, borsa 77 deyken 60 a vermek saçma olurdu, şimdi 110 dan ver 60 a 50 ye. tek hikaye budur
    borsa düştükçe sazanlar atlayacak ohh win win
     Alıntı Originally Posted by eşkiya Yazıyı Oku
    Caycı gelsin şimdi pompalasın, 1000 puan düşünce aslan kesilmesin...

diğer shortcularda aynı şekil....
    bu eşkiya ne ayak habire yükseliş olacakmış gibi gaz veriyor buraya dikkatinizi çekmiştir sizin de

Sayfa 762/1006 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •