Sayfa 761/1006 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: Vob 24

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    klas derken ?

sen Hollanda prensi misin ?
    Senin klasın forumda herkesin dilinde. Ben kendimi biliyorum, sen kendine bak. Sanal oynayanlara gazoz kapağı, haber paylaşanlara başka bir kapak. Biraz imtina edin başkalarını küçük görmekten, hepsi bu. İnsan olun, adam olun, beyefendi olun.

sn. latino ve sn. pakbaris itibar borcum olsun saygılar

3. Vizeye longta yakalandım ama rahatım bekledin 127 ye kadar short ise 129 dan sonra kosturmaya başladım sürekli gün içi en tepelerden shortlayip aralarda verdiklerinde hep kapadim ve bu şekilde Ceylan gibi seke seke birazda şansla buraya kadar geldim. Bugunde al ver yaptım fakat son dakikalarda Shorta yüklendim herkes gibi. Bu vade 133100 ortalama 27 adetle geceye kaldım. Dipten surdirek 11500 puan aldı. Vize olmasaydı yukarı gitmekte nazliydi vizeyi fırsat bildi. Ne referandum ne vize ne idlip nede istifalar umurunda olmadı. Yarın yine clasik hafta sonu hareketi olucak. Aliptami vericek yoksa almadan mi gorucez. Şu piyasada mal taşımak deli cesareti. Bu tarz absürd çılgın yükselişlerin sonu hep hüsran oldu ve hep almiyacakmis gibi bastılar. Birde adamlarda şans var parite ve Onsun desteği oldu dolar baskılandi. Özellikle bugün bence bi çok shortcu mc yedi. Daha 124 lerdeyken shortlamaya başlayanlar vardı. Vize gecesi ülkeyi batiranlar bisekilde kesin basmistir eğer yazdıkları yönde poz aldılarsa. Bicok kişiyide etkilediler.

4.  Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Sizler bir bakışta anlarsınız, kim terörist kim değil.

Soma'daki tekmeleri bir cevapla da, gerisine, yani ABD'deki tekmelere sonra bakalım.
    önce ben sordum,siz cevab verin.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Ha evet, piyasayı yapan bir kişi. O ne derse o oluyor.

Benim de en sevdiğim dizi Kurtlar Vadisi, favori karakterlerim Pala ve Dayı. YouTube'daki bütün bölümlerini izledim. Şimdilerde ise (Arif'in Manchester'a attığı golü ararken YouTube'da bulduğum) Illuminati, BOP, 11 Eylül saldırısının nasıl içeriden yapıldığı, Yahudi soykırımının aslında bizzat Yahudiler tarafından İsrail'i kurma amacıyla nasıl yapıldığı, aslında Ay'a hiç ayak basmamış olmamız ve Dünya'nın aslında düz oluşu videolarını vakit buldukça izliyorum. Ayriyeten sohbet dinlemek istediğimde de (Yahudilik ve Masonluk ile Evrim Teorisi Yalanı) kitaplarının yazarı Sayın Harun Yahya (namı diğer Adnan Hoca) ve kediciklerini izliyorum.

Boş zamanlarımda da Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı Büyük Resmi Okuma kursuna devam ediyorum.

Borsa ve ekonomik konularda ise Erdinç Hoca ve Yiğit Bulut'u beğenerek takip ediyorum. KY bir hisseye dadandıysa kaçacaksın, KY dolar alıyorsa satacaksın, en sevdiğim vecizelerdir. Ama resmi rakamlara bir konuda kırgınım, çünkü enflasyon rakamları gerçekci değil, gerçek enflasyon %40 arkadaş. Ama ben hep 50tl'lik benzin aldığım için zamlardan hiç etkileniyorum, tavsiye ederim.

Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim.
    Su düz dünya teorisine bende taktım 1 haftadır bi sürü şey okudum izledim. Gülelim mi inanalimmi anlayamadım. Şu dünyayı düz diyenleri bi uzay mekiğine koyacaksin. Ve diceksinki tepe çıkınca dünya kureyse uzay boşluğuna birakilacaksiniz adamlar öyle eminki düz olduğuna ve herseye yalan diyolar

PakBaris Guest
    Yahu git Allah'ını seversen, rumuzun da işçi, bu kadar çelişki fazla. Soma'da 300 maden işçisi ölmüş, siz ancak bu işin fıtratında ölüm var dersiniz. Hadi tamam onu dedin, işçi yakınlarına tekme ne demek.

ŞAHIS 1
    adamın biri 50 yaşında inşaat mühendisi 10 yıl müteahhitlik yapmış 5 yıl kamuda çalışmış 5 yıl özel sektörde çalışmış. bir çok ünlü projeye imza atmış ve 2 avrupadan 1 türkiyeden ödül ve plaket almış.

ŞAHIS 2
    adamın biri 40 yaşında imam hatip mezunu ayda bir hasta yada işi olan cami hocaları yerine cuma namazı kıldıran, elinde tesbihi başında sarığı yüzünde sakalı hiç eksik olmayan.

devletimiz karar almış şimdi istanbulun göbeğine bir cami yaptıracağız alacağımız kişideki vasıflar neler olsun diye araştırmışlar ve şahıs 2'de karar kılmışlar.

şimdi müftüler nikah kıyar demişler çokmu ileri gitmişler.

cık cık cık hümma haşa

yakıştırma

8. bende niye lpğ zam gelmiyor diyordum
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 761/1006 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •