sn. latino ve sn. pakbaris itibar borcum olsun saygýlar
Vizeye longta yakalandým ama rahatým bekledin 127 ye kadar short ise 129 dan sonra kosturmaya baþladým sürekli gün içi en tepelerden shortlayip aralarda verdiklerinde hep kapadim ve bu þekilde Ceylan gibi seke seke birazda þansla buraya kadar geldim. Bugunde al ver yaptým fakat son dakikalarda Shorta yüklendim herkes gibi. Bu vade 133100 ortalama 27 adetle geceye kaldým. Dipten surdirek 11500 puan aldý. Vize olmasaydý yukarý gitmekte nazliydi vizeyi fýrsat bildi. Ne referandum ne vize ne idlip nede istifalar umurunda olmadý. Yarýn yine clasik hafta sonu hareketi olucak. Aliptami vericek yoksa almadan mi gorucez. Þu piyasada mal taþýmak deli cesareti. Bu tarz absürd çýlgýn yükseliþlerin sonu hep hüsran oldu ve hep almiyacakmis gibi bastýlar. Birde adamlarda þans var parite ve Onsun desteði oldu dolar baskýlandi. Özellikle bugün bence bi çok shortcu mc yedi. Daha 124 lerdeyken shortlamaya baþlayanlar vardý. Vize gecesi ülkeyi batiranlar bisekilde kesin basmistir eðer yazdýklarý yönde poz aldýlarsa. Bicok kiþiyide etkilediler.
Su düz dünya teorisine bende taktým 1 haftadýrbi sürü þey okudum izledim. Gülelim mi inanalimmi anlayamadým. Þu dünyayý düz diyenleri bi uzay mekiðine koyacaksin. Ve diceksinki tepe çýkýnca dünya kureyse uzay boþluðuna birakilacaksiniz
adamlar öyle eminki düz olduðuna ve herseye yalan diyolar
![]()
Yahu git Allah'ýný seversen, rumuzun da iþçi, bu kadar çeliþki fazla. Soma'da 300 maden iþçisi ölmüþ, siz ancak bu iþin fýtratýnda ölüm var dersiniz. Hadi tamam onu dedin, iþçi yakýnlarýna tekme ne demek.
ÞAHIS 1
adamýn biri 50 yaþýnda inþaat mühendisi 10 yýl müteahhitlik yapmýþ 5 yýl kamuda çalýþmýþ 5 yýl özel sektörde çalýþmýþ. bir çok ünlü projeye imza atmýþ ve 2 avrupadan 1 türkiyeden ödül ve plaket almýþ.
ÞAHIS 2
adamýn biri 40 yaþýnda imam hatip mezunu ayda bir hasta yada iþi olan cami hocalarý yerine cuma namazý kýldýran, elinde tesbihi baþýnda sarýðý yüzünde sakalý hiç eksik olmayan.
devletimiz karar almýþ þimdi istanbulun göbeðine bir cami yaptýracaðýz alacaðýmýz kiþideki vasýflar neler olsun diye araþtýrmýþlar ve þahýs 2'de karar kýlmýþlar.
þimdi müftüler nikah kýyar demiþler çokmu ileri gitmiþler.
cýk cýk cýk hümma haþa
yakýþtýrma
bende niye lpð zam gelmiyor diyordum![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Yer Ýmleri