Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 556/1014 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Doğal güzelliklere sahip ve sınırlı arz olan boğaz deniz park vs olan yerlerde ev fiyatlarının artacağına bende inanıyorum. Ancak bu mekanlarda zar yani insan popülasyonu işi bozar. Hırsızlık, fuhuş vs illegal işlerin döndüğü veya göç alan yerlerin değeri zaman içinde düşebilir.
    Sitelere gelirsek. Ne yazık ki çocuklar artık sokaklarda oyun oynayamıyorlar bu açıdan siteler güzel alternatif sunuyor. Apartmanlarda çocuklar süs biberi gibi büyüyor.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Doğal güzelliklere sahip ve sınırlı arz olan boğaz deniz park vs olan yerlerde ev fiyatlarının artacağına bende inanıyorum. Ancak bu mekanlarda zar yani insan popülasyonu işi bozar. Hırsızlık, fuhuş vs illegal işlerin döndüğü veya göç alan yerlerin değeri zaman içinde düşebilir.
    Sitelere gelirsek. Ne yazık ki çocuklar artık sokaklarda oyun oynayamıyorlar bu açıdan siteler güzel alternatif sunuyor. Apartmanlarda çocuklar süs biberi gibi büyüyor.

Onlar eskinden de boyleydi, hep saksida yetistiler.

Yoksa koca bir ulus, inanilmaz bir tarih, son 200 senedir nal toplarmiydi.

Avrupaya okusun, ilimi fenni ogrensin diye gonderdik, anasiyla fransizca konusan monserler geldi.

Simdi de oyle degilmi ?

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Neyse ben en iyisi çok geç olmadan ,nakit paramla , gidip şu Beylikdüzü taraflarında 780 bin Tl ye kadar ucuza bulacağım 2+1 bir daireyi hemen kapatayım.

4. şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Kendi kardeşimden örnek vereyim, 3 sene önce Antalya Konyaaltı'nda 2+1 daireyi 200 bin TL'ye satın aldı, banka ödemesi 10 yıl sonunda 300 bin olacaktı. Bu kadar faiz verilir mi diye eleştirirken kendisini, şu an aynı mahallede aynı m2 evler 350 bin TL oldu. Bu kadar kısa sürede yüksek prim yapmasının sebebi elbette dolarda ki develüasyondu.
    Yeni bina aynı yer dubleks 160 -180 m2 miydi hatırlamıyorum bu hafta 300 bin tl den az verdi ama mahalleyi bilmiyorum ama Konyaaltı dedi İstanbul da taşınan bir akraba aldı

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Neyse ben en iyisi çok geç olmadan ,nakit paramla , gidip şu Beylikdüzü taraflarında 780 bin Tl ye kadar ucuza bulacağım 2+1 bir daireyi hemen kapatayım.
    Ben Beylikdüzünden onu alacağıma aynı paraya dubleks Bakırköy’de alırım .

Komşusu türkü bar tutunca daireler elde patlamış sanırım mütahitin hemde sıfır bina [emoji23][emoji23][emoji23]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Nakitim kral olduğu bir döneme doğru yaklaşıyoruz. Emlak getirileri ile faiz oranları arasındaki fark faiz lehine olarak 1 (Bir) misli fazlalaştı. Faizler ise düşme değil yükselme eğiliminde. Yanlış olan emlak fiatlarının 1 misli yüksek olması. Kırılmanın en geç 2018 in 2. yarısında olacağını değerlendiriyorum..Kendim Sultanahmet bölgesinde emlak işi yapıyorum.. Piyasadaki fiatlar dolar bazlı 2012 de yaptığı pik seviyesinden yüzde 40 daha düşmesine rağmen alıcı kitlesine ulaşamıyor. ...

7. Dolar bazında satılmayınca bir şekilde ucuzlayacak .

Her kriz sonrası bizim apartmanda daire 50 bin dolar altına düştüğünde alındı .

Şimdi satan 200 bin dolar istiyor demek ki doların alım gücü zayıf yada gayrimenkul fiyatları yüksek .

Bizim sokakta köşe başı Bodrum daire 2011 yılından beri boş ve satılık duruyor .

6 yıldır kiracı da yok istediği fiyatla alan YÖk galiba hala duruyor

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Esnaf tayfa böyle
    Herşeyi devletten bekler,
    evini satmak için de.

Banka faizleri insin.
    Satarken vergi almasın.

Ama evi çok ucuza aldım emlak süper yatırım diye de dillerinden düşmez.

Kabahat buradaki arkadaşlarda değil elbette, ucuz faizlere teşviklere alıştıranda.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 556/1014 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •