Sayfa 874/997 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Sonra bir de, senin sXXX tXXX denkmi deye soruyorlar, çektiklerime baksanıza!

Alıntı Originally Posted by reha kay:halay:a Yazıyı Oku
    Hayat BAĞ-GUR Emeklisine zor, yarın erkenden 13:30 gibim simit alınmaya gidilecek!

Eve gelinecek, çayı, sucuğu, peyniri ise başka bir dert!
    !
    Bende olabildigince geç yatıp geç kalkayım diyorum malum Gs-Fb maçı var heyecanla zaman gecmez bu yüZden olabildigince geç kalkayım.. Nasıl olsa emekli değilim kalkıp simit almaya gitmeyeceğim Keyifime bak be !

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Francesco Vezzoli, The Return of Bruce Nauman's Bouncing Balls, 2006

Vay AMK videosuda varmış, yahu!

Kimler dipçik kimin ayakta?

Soldan say!
    1-

Sent from my iPhone using hisse.net
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Ben !

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Rakı Sofrası

Şaka Şaka, gidin yatın Lem.

Valla 3 günnük dünya da accuk dinlenin!!

YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Öbür Dünyada hepimizin çekeceği var, zinhar!

Sizmisiniz ÇAY içmeyen!
    Sizmisiniz Ayran ile yetinmeyen!

Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Yemek sonrası yada kahvaltida Çay iciyoruz , öğlen yemeklerde ayranda içiyoruz ama keyif zamanı rakimizida içiyoruz

Sayfa 874/997 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •