Sonra bir de, senin sXXX tXXX denkmi deye soruyorlar, çektiklerime baksanıza!![]()
Sonra bir de, senin sXXX tXXX denkmi deye soruyorlar, çektiklerime baksanıza!![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Francesco Vezzoli, The Return of Bruce Nauman's Bouncing Balls, 2006
Vay AMK videosuda varmış, yahu!![]()
Kimler dipçik kimin ayakta?
Soldan say!
1-
Sent from my iPhone using hisse.net
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Ben !
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Şaka Şaka, gidin yatın Lem.
Valla 3 günnük dünya da accuk dinlenin!!
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Öbür Dünyada hepimizin çekeceği var, zinhar!
Sizmisiniz ÇAY içmeyen!
Sizmisiniz Ayran ile yetinmeyen!
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Yemek sonrası yada kahvaltida Çay iciyoruz , öğlen yemeklerde ayranda içiyoruz ama keyif zamanı rakimizida içiyoruz![]()
Yer İmleri