Sen grip olduðunda, ilaçlarýný da Suriyeli ye mi veriyorsun içmesi için??
)))
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen grip olduðunda, ilaçlarýný da Suriyeli ye mi veriyorsun içmesi için??
)))
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
yoruldum,
hayat yordu beni..![]()
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Bir araba, morumuþ içi geçmiþlerlen uðraþýyoruz, resmen yahu!
Atölyede attým altýma 4 sarýþýn, eve geldim þimdi tezgahta halledeceðim, bir sarýþýn!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kiminin radyatörü deliktir, kiminin devirdaimi su sýzdýrýyordur!
Þimdi de egzosu patlaða denk geldik, yahu!
Iraký sofrasý deðil, araba mezarlýðý mübarek!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Tam 35 sene sittimin sanayilerinde gezindim, tam kurtuldum derkene, bu hurdalara tosladýk, iyimi!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer Ýmleri