Yan hak kapsamında verilmiştir.
Yoksa koskoca ABD'nin telefona uzaktan erişip herşeyi silme imkanı olmaz olur mu ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Bebe yapmayin diyince, aile planlamasi deyince pis chp li diyen xihniyet e siz nasil laf anlatabilirsiniz ki...
siyaset ben sevmiyorum ama muhtesem bir sekilde icimiz disimiz siyaset...
Bu gikini cikartmiyolar diyince aklima kemal sunal in rahmetli mazlumu bulun getirin bana tiplemesi geliyor,
orda sopa yiyince cok daha rahatlayan bi patron vardi- kim bilir ...........
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
SN.Watcher İran'ın durumu gayet iyi. Onlarda bir sıkıntı yok. Altın madenleri, gazları ve petrolleri var. Satıp yerine USD ları kolaylıkla yerine koyarlar..
Keşke İran kadar zengin olsaydık.. Patates yada domates üretip; ABD nin ambargo filan koymasına gerek yok. Vize leri askıya alıyoruz dediler... O da geçici süre için.. Kaldırıyoruz demediler.. Pazartesi sabah piysalar %10 çöktü. Adamlar bile şok oldu. Özür üzerine özür diledi büyükelçi... Vallahi billahi tillahi dedi adam İngilizce.. TR de piyasaların bu denli tepki vereceğini tahmin etmemiştik dediler...
Adamlar bizim kulağımızı çekmek istedi biz kalp krizi geçirdik...
Düşünsenize sınıfta bir öğretmen bir öğrencinin kulağını çekereken öğrencinin kalp krizi geçirdiğini ve öğretmenin halini.. ABD yönetimi bile şoke girdi..
USD akşam 3,58 TL idi gece yarısı 3,86 TL ye zıplamıştı..
Yahu ortada ciddi ne ambargosu mambargosu... Oraya gelene kadar bu adamların malzeme çantasında 499 adet iş var..
Yalnız ABD deki sıkıntı da çok büyük.. Türkiye yi asla çökertmek istemiyorlar, ama o denli kırılganız ki, ABD dahi TR de sonuçlar neler olur tahmin edemiyorlar...
Rusya nın ümüğüne 4 yıl bastılar boğulmadı, keza İran.. (Petrolü 150 USD dan 25 USD yaptılar)
O sebeble biz ne Rusya yız, ne İran..
Keşke olabilseydik...
Mesela Vizeleri askıya almadık, kaldırdık deseler şu an yarın sabah BIST te neler olur?
20 - 10 = 10
10 birim farkı nasıl çeviricez, ödicez ?
henüz açıklayıcı bir çözüm sunulmadı ...
Helecanla bekliyorum
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
USD amerika yerel para birimi bu mantığa göre abd ile yerel para üzerinden anlaşma yapıp 10 milyar usd cari fazla vermemiz gerekli. Amerikadan sağladığımız cari fazlayı iran'a ödeyeceğiz. Sonra abd bize ambargoyu deldiğimiz için 20 milyar usd ceza kesecek yerel para birimi üzerinden, sonuç, el elde baş başta kalacağız.....
Çözümümü beğenmeyen daha iyi çözüm önersin. Eleştiri yapmak kolay, çözüm bulalım çözüm......![]()
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri