-
ben maç izleyemiyorum o yüzden maç saatinde banyo yapacağım
sonrası nasıl oyalanırım bilemem
bir halt olacağı yok.
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Hakem konuşulacak yine...
Forum Kuralları
Hayat bazen çok cimridir.
İnsanın yeni bir duygu tatmaksızın günler, haftalar, aylar hatta yıllar geçirdiği olur.
-
Bilmem kactane gol atarız diyen gs son 15 dk süre geçirdi sahası da. Aykut hocam biraz çekinmeden oynataaydı işi bitirmiştik.. Jansen'in net golünü iptal etti 1 tane bizim 1 tane onların penaltısını es geçti. Denajer'in ilk yari yaptığı hareket sarı kartla alakası yok direk kırmızı kart.. Ama ne olursa olsun 43.dk'da Jansen o golu atmalıydı..Açık net bomboş.. Yazık oldu..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
İddia boşa cuneyt cakir ataninda oranımızı artırmamış.. Yan hakemin basina birşey geldi oyun en az 3-4 dakika durdu daha sonra sakatliklar var , belhanda kırmızısı uzun sürdü 5 oyuncu değişikliği var ama maç 3 ek uzatıldı. Nabza gore şerbet .. Ne etliye ne sütlüye..
-
hakem gene şebeleklik ettti
maçtan önce gene tv lerde birileri dünyanın en iyi hakemi diye konuşuyordu
gördük en iyi hakemi
bir halt olacağı yok.
-
-
son 15 dakikayi kotu oynadik
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız