Arama sonucu : 5042 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 1995 senesinde borsaya girdim. AL-SAT ağırlıklı çalıştım. sonra bıraktım hedef fiyat oynamaya başladım. Al-sat yapanlarla orta ve uzun vadede kağıt hedefe oynayanlar , arasında kazanç getirisine bakarsanız. Doğru noktadan almış ve hedefini yakalamış yada yakın bir yerden satmış vatandaşların , maratonun sonunda hep daha karlı çıktığı gözlemlenmiştir.Çok nadir istisnalar şanslı çıkmıştır. Örnek Sasa 8 yıllık maratonda 0.12 lerden 9 TL leri görmüş bir kağıt . 75 kat artmış . al-sat yapmakla bu oranı tutturmak her babayiğidin harcı değil. Ama 8 yıl önce sasa alıp unuttum diyenler şu anda zengin oldu. Bende uzun yıllardır bu kağıtaydım. en düşük maliyetim olan (0.82 den almıştım ) 554.000 lotu 1.28 den ihtiyaçdan zorunlu olarak tam 4 yıl sonra verdim. arada 1.72 görmüştü gene satmamıştım. şimdi kalanları tutuyorum. hedefim var devam ediyorum. ( keskinali eskilerden o iyi bilir hedefimizde öyle çok değil, ister zengin ol ister fukara , yemekten sonra yak bir cigara hesabı 1 lot= 1 paket sigara parası. sigara var 7 TL ye sigara var 12 TL ye artık kim ne içiyorsa gönlüne göre
    Son düzenleme : kepezmesut; 23-10-2017 saat: 13:25.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •