Sayfa 939/1009 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,505 - 7,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by EKaya Yazıyı Oku
    orasıda düzeldi
    Ekaya benden mi çekindiler bu adam forumun altını üstüne getirdi açalım şu aliexpres'i mi dediler acaba. (bende de açıldı gözüküyor). Ama ben bu durumdan kıl kaptım. Zira aliexpress.com VPN ile açılırken VPN'siz açılmıyordu. Kesin olarak şu an haberdar olmadığımız başka bir güzelliğin denemesini yaptılar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    power ben şahsi tüketici ürünlerinden bahsetmiyorum, resmi gümrüklü gelen ticari ürünlerden bahsediyorum. Keyfi (aslında belki de kasti) olarak ticaret kanallarını baltalıyor.
    Aliexpress'in %20 si şahsi tüketim malları ise %80 i gümrüklü ticari gönderilerden oluşur. Bu gönderilerde zaten KDV ödenir resmi olarak gümrükten çekilir. En büyük özelliği kobilere büyük avantajlar sunar. Örneğin yurt içinde 1 ton'un altında sipariş geçemediğin özel ve pahalı bir kimyasalı 20kg olarak neredeyse aynı fiyattan sipariş verebilirsin.
    Sevgili devlet büyüklerimiz tüm aliexpress.com'u kapatıyor.
    o dediğin yer alibaba olmasın. aliexpress alibabanın perakende olanı.

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    power ben şahsi tüketici ürünlerinden bahsetmiyorum, resmi gümrüklü gelen ticari ürünlerden bahsediyorum. Keyfi (aslında belki de kasti) olarak ticaret kanallarını baltalıyor.
    Cari açık tam gaz gittiği sürece bu böyle olacaktır. Bu tür siteler yasaklandı, öncesinde paypal yasaklandı, ötv artışı vs. bu topiğin başlığı ile doğru orantılıdır.

İşler fena ve eski bolluk olmayacak. Eski forumda bir vatandaş dolar 2,2 lerdeyken yazmıştı ithal araba almayın bakımı parça fiyatları ileride kafanızı duvara vurmanıza sebep olacak diye. Haklı çıkıyor. Hatta çıktı diyebilirim.

Dolar vatanına dönüyor, bizim gibi gelişmekte olan ülkeler için ithal mal fiyatları tam bir kabus olacak, fiyatı geçtim ülkeye sokmak iyice zorlaşacak fiyatlar doların artış hızından daha çok artacak.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    o dediğin yer alibaba olmasın. aliexpress alibabanın perakende olanı.
    DHL tarzı firmalar ile aliexpress.com düşük miktarlı ama çok çeşitli mallarda daha ucuz ve pratik. Benim de tanıdığım çoğu kobi o nedenle bu kanalı kullanıyor. Resmi ithalat ile. Zaten ürün 30 usd üstü ve boyut olarak biraz büyük ise direk gümrüğe alıyorlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

5.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Cari açık tam gaz gittiği sürece bu böyle olacaktır. Bu tür siteler yasaklandı, öncesinde paypal yasaklandı, ötv artışı vs. bu topiğin başlığı ile doğru orantılıdır.

İşler fena ve eski bolluk olmayacak. Eski forumda bir vatandaş dolar 2,2 lerdeyken yazmıştı ithal araba almayın bakımı parça fiyatları ileride kafanızı duvara vurmanıza sebep olacak diye. Haklı çıkıyor. Hatta çıktı diyebilirim.

Dolar vatanına dönüyor, bizim gibi gelişmekte olan ülkeler için ithal mal fiyatları tam bir kabus olacak, fiyatı geçtim ülkeye sokmak iyice zorlaşacak fiyatlar doların artış hızından daha çok artacak.
    bu ülkede 37 senedir en büyük dolar krizlerinde bile gümrüklere kimse dokunamadı,o işler 24 ocak 1980 günü bitti.bu saatten sonra gümrük kısıtlamasına gidenin aklını alırlar.dolar yükseldiği için malların fiyatı artar böylece talep azalır. en fazla bu olur,ekonomi kendi yolunu bulur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    DHL tarzı firmalar ile aliexpress.com düşük miktarlı ama çok çeşitli mallarda daha ucuz ve pratik. Benim de tanıdığım çoğu kobi o nedenle bu kanalı kullanıyor. Resmi ithalat ile. Zaten ürün 30 usd üstü ve boyut olarak biraz büyük ise direk gümrüğe alıyorlar.
    Umarım eBay de bir engelleme yoktur.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Umarım eBay de bir engelleme yoktur.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hepsine bir güzellik düşünüyorlar gibi bir hisse kapıldım. Denemelere başladılar. Yakında anlarız.

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Kesin olarak şu an haberdar olmadığımız başka bir güzelliğin denemesini yaptılar.
    muhtemelen test gibi oldu.
    bu şekilde işteeeee milli üretim olaaaacakkk hey hoooo
    diye sanrıları varsa

en basidi
    yerli
    M1.2 M0.8 titanyum vida somun üretimini görmek isterim
    parakende de ver 50 tanesini kargo dahil 8 dolara milli yerli kullanayım
    benim tüketimim bu tip ürünler

yok bık bık yapacaksak
    yükkseeeek teknooloojiiii katmaaa değeeeeeerr...
    iş yapalım derken kuyunun dibine gideriz

Sayfa 939/1009 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •