Sayfa 409/997 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Adam dedi ki: Crash tum hiziyla yolda.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Her şeyden sen anlarsın
    Her şeyi sen bilirsin
    En güzel yatırımı sen yaptın
    En güzel bankayı sen buldun
    En iyi tahminci sensin
    en ucuz doları sen topladın
    Peki peki anladık
    Peki peki anladık
    Sen neymişsin be abi!
    Ayhan Sicimoğlu
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    Verdiğiniz oranlardan bankalara çok net bir şekilde örtülü müdahale olduğu görülüyor. Eskiden adı anılan bankaların oranları arasında daha yüksek marj olurdu. Tahminim belirli bir bant verildi ve bu bandın dışına çıkılmasın dendi.
    Faize karışıyorsan o zaman konut fiyatlarına da karış, topla inşaatçıları bu fiyatlar düşecek de, topla marketçileri bu patatesin fiyatını düşürün de...hani enflasyon düşecek ya ondan...
    faiz düşerse enflasyon düşer daha ucuz domates daha ucuz et yeriz benzin fiyatlarıda düşer doların artması iyidir !! Ekonomi yönetiminin inandığı bu olursa asla tatmin edici faiz alamayız

4. yapay olarak baskılandığı belli, tahvil %12 üzerine oturmuş ilk şokta teknik bakarsak %16-17 olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    yapay olarak baskılandığı belli, tahvil %12 üzerine oturmuş ilk şokta teknik bakarsak %16-17 olacak.
    7-8 tane Piyasa Yapıcı-Kamu Bankası harici alıcı yok...

https://www.hazine.gov.tr/tr-TR/Duyu...asi?id=5&nm=28
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. 16 ve 18 faizi hangi banka veriyor onu açıkça söyleşinde oraya yatırsın mudiler

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    kim neyi kucaklamış? benim şubatta ortalamam 3,55 ti geçen sürede 3,4x ve 3,5x lerden malı yükledim. benim sadece 3,87 den %1 bir alımım oldu,onuda saklamıyorum. TL de paranızı eritmede keyifli zamanlar diliyorum.
    Bence bu tartışmalarda dipnot olarak portföyünün ne kadarının yabancı parada tuttuğu da söylense daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Her seviyeden alım yapılabilir ancak oran nedir?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 409/997 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •