Sayfa 90/735 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 713 - 720 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Bu arada senin gibi bir adam nasil boyle tahtalarda bekler anlamiyorum.daha saglam alici ve saticilarin daha gercek temeli saglam olan kagitlarda pozisyon almanizi isterim.yazilara gore tahsiliniz var.benim portfoyin cogu aselsanda .bir kismi kilerde .burda vur kaclik aldim ama imkanda verdi aama cilmadigima kaldi.yine amacim vur kac.4 gorurse vur kac yapcam yine kismetse.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sevgili dostum

Bu kağıda, son KAP haberi açıklanmadan önceki giriş maliyetim 2.90-3.00 arası ve satış fiyatım da ortalama 3.85- 3.90 arasında (üstelikte sadece 2-3 haftalık periyot içerisinde, yani oldukça şanslıydım.)

İlaveten bu işlemi anapara + kredili malla yaptım ve kısa sürede kendimce ciddi bir kazanç sağladım. Belki tadı damağımda kalmıştır da ondan ayrılamıyor olabilirim. Öte yandan, hisseden tamamen çıktıktan sonra, defalarca tekrar girdim ve çıktım ve olağanüstü bir gelişme olmaz ise en azından 9 kasım tarihine kadar buradayım ve de portföyümün önemli kısmı da bir süre daha muhakkak Vakko'da olacak. öte yandan, bu şirketin hakim ortaklarının 2016 yılı son çeyreğinden bu yana yabancı ortak arayışı içerisine girdiğini ve bu çerçevede mali performansının aniden iyileşme sürecine girdiğini düşünüyorum. Tabii, bir hissenin borsa fiyatı, hisse devir pazarlıklarında önemli bir kriter olduğu için, hakim ortaklar, potansiyel stratejik ortak bulma umutlarını kaybetmedikleri veya bu stratejik alternatif arayışı işinden vazgeçmedikleri sürece; bu hissenin fiyatının daha aşağıya gitmesine izin vermeyecekleri gibi, kişisel kanaatime göre; eğer bir ortak adayı da çıkarsa (ki hiç aday çıkmaması mümkün değil muhakkak birileri kapıyı çalacaktır ama fiyatta anlaşırlar anlaşamazlar o ayrı mesele) fiyat kızıştırmak adına hisse fiyatının daha yukarılara gitmesi ihtimali dahilindedir.

Hasılı kelam, borsa yatırımcıları kuvvetli hikayesi olan kağıtları severler. Ben de, ham hayaller üzerinden değil ama mantıklı ihtimallere dayalı olarak bir süre daha bu limanda bekleyecek gibi görünüyorum.

Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat, tahmin ve nihayetinde bir temenni açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörü ya da temennilerde, yanılmanın esas, tutturmanın ise istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
    Son düzenleme : Burutay; 25-10-2017 saat: 12:30.

2. Sayin burutay anladigim kadariyla siz deneyimli buyuk vur kaccisiniz.biz mal mal beklerken siz zaten surekli voleyi vurmussunuz. ))

3.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Sayin burutay anladigim kadariyla siz deneyimli buyuk vur kaccisiniz.biz mal mal beklerken siz zaten surekli voleyi vurmussunuz. ))

Üzgünüm, 30 yıllık borsa tecrübesinden sonra nihayet hiç bir hisseye aşık olmamayı öğrendim.

Bu arada kendiniz için kullandığınız nitelemeye katılmıyorum. Siz de son derece akıllı ve deneyimli bir borsacı gibi görünüyorsunuz. Ama şu var ki, ne kadar deneyimli olsak bile, bu kendinden kendine (cep-to-cep) işlem yaparak hisse fiyatını istediği gibi düşük bir komisyon maliyeti ile aşağı ya da yukarı sürükleyebilen Cingöz Recai karakterli manipülatörler (siz onlara hataen spek diyorsunuz) var oldukça hepimiz terse düşüp ava giderken avlanabiliriz.
    Son düzenleme : Burutay; 25-10-2017 saat: 12:05.

4.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Üzgünüm, 30 yıllık borsa tecrübesinden sonra nihayet hiç bir hisseye aşık olmamayı öğrendim.
    Benimde hatam bu.aselsani uzun vadeli aldik.ellemiyom dussede ciksada.ama vakko gibi kisa vadeli hisseleri kisa zamanda banada yuzde 10. 20 30 prim tanimasina ragmen daha fazla diyerek cikmayarak eldeki karlardan oldum.

5.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Benimde hatam bu.aselsani uzun vadeli aldik.ellemiyom dussede ciksada.ama vakko gibi kisa vadeli hisseleri kisa zamanda banada yuzde 10. 20 30 prim tanimasina ragmen daha fazla diyerek cikmayarak eldeki karlardan oldum.

Bırakalım tahta yapıcılar, hisse fiyatını günlük veya haftalık bazda istedikleri yere taşısınlar. Su akar ve daima yolunu bulur ve eğer beklentiler dahilinde önemli bir gelişme olursa, bu gelişme çok kısa sürede fiyata yansır azizim.

Bu arada, hakkınızda hayırlısı olsun, size önce sağlık ve huzur daha sonra da bol kazançlar diliyorum...
    Son düzenleme : Burutay; 25-10-2017 saat: 13:05.

6. 3.38 dustu.duscegini biliyoz maldan cikmadik ne salak adamiz yaaa

7.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    3.38 dustu.duscegini biliyoz maldan cikmadik ne salak adamiz yaaa

Sayın yüzdeoncu

Daha önce bu tarz bir girişimde bulunduğunuzu söylemiştiniz. Bu yakınlarda bir arkadaşı yine Vakko mağazasına gönderip nabız yoklaması yaptınız mı?

Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Sayın yüzdeoncu

Daha önce bu tarz bir girişimde bulunduğunuzu söylemiştiniz. Bu yakınlarda bir arkadaşı yine Vakko mağazasına gönderip nabız yoklaması yaptınız mı?

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Yok maalesef.

Sayfa 90/735 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •