Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
Sn devrikiki kardeş. Bu ICO seni yerine vekil bıraktı hakketen.
Bu ak verdiği malı kaçtan aldı kardeş, aynı paraya almadımı.. kendisi bilir s2k. Hatta belki zararla çıkmıştır. Bu kağıt Mrshl 6 senedir aynı şeyi yapıyor. Karakteri bu değilmidir. Bu şaşkınlığınız neden anlamıyorum. 3 ay sonra 40 geçerse eğer pişman olmazmısınız yazdıklarınıza.
Teknik olarak bir paylaşımınız varsa buyrun. Düşeni kırmışmı kırmamışmı mesela?
30 görse ne olacak, 39 olsa ne olacak. Satacakmıyız yani.. İki tane adam dedi diye. Ben lotumu artırrım kardeş. Bazen kazanırım bazan kaybederim. ICO gibi adamlara ekmeğimi yedirmem.

vay arkadaş ne inat ettiniz ya. adamların birşey dediği yok. ICO ve devrikiki marshal için 3.6 milyonun karın komik olduğunu, çift haneli bir kar, sermaye artırımı, bedelsiz, ihale vs.vs. olumlu bir haber olmadığı sürece de 30-40 bandına mahkum olduğunu söylüyorlar. kabul edersiniz etmezsiniz ama maalesef bu bilançolarla başka bir yere gidemez. giderse kalıcı olamaz. 3 ay sonra 41 45 olsa ne olur pozitif bir haber olmadığı sürece düşmeye mahkum. 5 yıldır bu hisseyi takip ediyorum bir sürü bilanço ve tepkilerini gördüm ve bu bilanço açıklandığında da bir halt olmayacağı anladım. bazı arkadaşlar gibi öyle teknik taktik çok anlamam. sadece önceki tecrübelerimden 38,5 civarında döneceğini 36,6 dolaylarına gelebileceğini tahmin ettiğimden dün gece 36,6 tan alış verdim. bazı arkadaşların şöyle uçacak böyle kaçacak demelerine rağmen. arkadaşlar ustalar biliyorum çoğunuzun eline su dökemem ama ismini zikrettiğim arkadaşların yorumları genellikle bu adi kağıt ile paralellik gösteriyor. yani objektif yorum yaptıklarını düşünüyorum. bunlar benim düşüncelerim ve beni bağlar. YTD.