Sayfa 353/965 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 7713 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Ve an gelir, haber kapa duser, burasi senlik alanina dugun salonuna doner biliyorum yillarca basiniz onunuzde yurudunuz, is arkadaslariniz iyi arabalara biniyor iyi evlerde oturuyor, sizlerinde iyi gunler yasamaniz yakindir

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İşte bu nedenle İnşallah ya feshedilir ya da kayyum atanır. Benim şahsi arzum bundan yanadır. 2 li mikili rakamlar da istemiyorum. Ömrümden 5 yılımı çaldı bu terbiyesizler. Hukuken bedel ödesinler arkadaşım. Devranı bunlar mı döndürecek. Devletimiz kurumları bistte böyle yatırımcı soyguncularına seyirci kalmamalı.

3.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    Ve an gelir, haber kapa duser, burasi senlik alanina dugun salonuna doner biliyorum yillarca basiniz onunuzde yurudunuz, is arkadaslariniz iyi arabalara biniyor iyi evlerde oturuyor, sizlerinde iyi gunler yasamaniz yakindir

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    iyi haber geldiğinde hisse ky nin arzuladığı fiyata geldiğinde ne olacak. Ky alacağını alacak sonra çekilecek kenara herşey unutulacak. Bu kadar kolay mı? Adil olan bu mu? Ben şahsım olarak hukuken bedel ödemeleridir. Sizlerden sonra gelen başka yatırımcılara karşı bunlar dürüst mü olacaklar sanki.

4. Bunlar var yaaaa. biz 5 yıldır bunları iyi tanıdık. imdi bunlar hukuken bir boşluk bulsalar var ya bu ky yi nasılda sömürüp şirketin içini boşaltabilmeyi başarsalar nasıl da boşaltıp öyle sessizce ve hiç vicdanları sızlamadan çekilip giderler ki. bAKIN O BOŞLUĞU BUGÜN BULSALAR BUGÜN DAHİ YAPARLAR BUNU. İşte bunları 5 yıldır cefa çeken ky ye soracaksınız. Yani bunlar İnşallah hukuken bedel ile nasiplenirler. Ya fesihhhhhhhhhhhh ya da kayyummmmmmm. İNŞALLAH. ytd
    Son düzenleme : hasson34; 26-10-2017 saat: 00:07. Sebep: ilave

5. Ve şu arkadaşların da hakkını verelim ki Sayın Avukat bey, frecell bey , İduz bey önderliğindeki oluşum bunların fırıldak işlerini durdurdu.
    Son düzenleme : hasson34; 26-10-2017 saat: 00:10. Sebep: ilave

6. SPK da hiç mi müfettiş yok. Bu forumlardan hiç mi haberdar değiller. Şu forumlardaki 4-5 yıldır yazılanları bi okusalar ne kıyametler kopar .Kaldı ki kezbn hissesi forumunu takip etmek onlar üzerine vazife olmalıdır.
    Son düzenleme : hasson34; 26-10-2017 saat: 00:13. Sebep: ilave

7. Yakın izleme pazarına almışlar ama pek yakından izlediklerini de hiç sanmıyorum kimbilir taaaaa ne kadar uzaktan izliyorlardır.
    Son düzenleme : hasson34; 26-10-2017 saat: 00:15. Sebep: ilave

karar düzeltme talep ret edilmiş olup çağrı olayı gündemden düşmüştür.
    danıştay tarafından

Sayfa 353/965 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •