Sayfa 171/327 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: EUKYO - Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    georgia-china-istanbul
    Gönderi
    448

EUKYO - Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Alıntı Originally Posted by radrest Yazıyı Oku
    Bende zarardayım...içimden bir ses ve geçmiş tecrübelerim burası dip imajı vermeye çalıştıklarını, gercek hedefin 0.9x veya 1.00 gibi rakamlar olduğunu düşündürüyor.Mal kaktırmaca gibi...ytd
    Hocam ozaman düşünceniz ve tecrübenize göre hemen 1,30 lara satıp çıkmanız lazım değil mi ?

Çünkü 0,9 lar ile şuan ki fiyat arasında % 40 marj var...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Hacim ayni .2 gundur..kademelerde ayni.. 1,30 1,34 arasi..500 -600 bn lot hacim
    .al ver al.ver..ky hareket etmiyor suan..beklemede herkes..alan da yok satanda yok..dokulen dokuldu ..aga toplucaksan canlandir..tahtayi biraz..sert harketler lazim

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by b-y Yazıyı Oku
    Hocam ozaman düşünceniz ve tecrübenize göre hemen 1,30 lara satıp çıkmanız lazım değil mi ?

Çünkü 0,9 lar ile şuan ki fiyat arasında % 40 marj var...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hocam ben dereyi gecerken at degistirmeyecek kadar tecrubeliyim...100 de 100 yüz boyle olacak demedim...Eger o kadarını bilsem dedigini hemen uygularım...O benim görüşüm..Tecrübelerim de buda var..Bu şekilde dururken patlayıp giden kağıtlarda....sadece ilk duruma daha yakın hissiyattayım o kadar.....İnsallah 2.durum olur..

4.  Alıntı Originally Posted by emrehazirci Yazıyı Oku
    Hacim ayni .2 gundur..kademelerde ayni.. 1,30 1,34 arasi..500 -600 bn lot hacim
    .al ver al.ver..ky hareket etmiyor suan..beklemede herkes..alan da yok satanda yok..dokulen dokuldu ..aga toplucaksan canlandir..tahtayi biraz..sert harketler lazim

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Katılıyorum böyle durarak hiç bir şey elde edemez. Aksine brütten çıkışına yaklaştıkça mal kaptirir. Amacı burdan malı yedirim gidim ise o zaman başka tabi. Ytd

5. Genel olarak her burute giren cogu hisse duser.tabi birileride bu firsati degerlendirir.burut cikisa dogru hareket ceker ozamsn iste satamadiklarini satar.her sey galipde bitiyor

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Katılıyorum böyle durarak hiç bir şey elde edemez. Aksine brütten çıkışına yaklaştıkça mal kaptirir. Amacı burdan malı yedirim gidim ise o zaman başka tabi. Ytd
    kagıt burutten ne zaman cıkacak... tesekkurler...

7. bu kagit internet uzerinden aliniyor mu

SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by mat Yazıyı Oku
    bu kagit internet uzerinden aliniyor mu

SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet alınıyor...

Sayfa 171/327 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •