Sayfa 140/443 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. Aynen dedigin gibi biri ziraatla is bankasindan isi goturuyor spek mi yoksa kucuk yatirimci mi diycem ama bence degil ama sunu soyliyim 5.60 larda cok fazla hacim olursa anlayinki teb mal bosaltiyor ondan sonra hisse yurur zamaninda adamin biri 75000 bin lot aldi elinde patladi bosaltamadi mali dikkat edin takaslara o fiyatlarda satici teb yatirim agirlikli dir o satislar karsilanirsa hisse yurur iste

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Morph Yazıyı Oku
    Dolaşımda 2.45 milyon hisse var.

Bu hisselere sahip kişi sayısı 100'ü geçmez.

2 milyon hisse kasalarda kilitlidir. Aşağı-yukarı hareketler ve boş hacim kalan kısmın el değiştirmesi sırasında gerçekleşir.
    2,5 milyon lot mu ciddimisiniz ? 2 milyon kasada ise kalan 500 bin piyasada ise yine de işlem hacmi az acaba toplu mu bu hisse birilerinin elinde.

Ak yatırım bilmiyorum ama iş yatırımda büyük spekülatörler bulunuyor.

Peki beklentiniz nedir hisse de temel beklentileri ? Sanırım standart mali tablolları satış yada yatırım gibi bir durumu yok.

Fiyat beklentiniz nedir ben şahsen teknik olarak 6,8 seviyesini görebilir kısa vade de diye düşünyorum

3.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Aynen dedigin gibi biri ziraatla is bankasindan isi goturuyor spek mi yoksa kucuk yatirimci mi diycem ama bence degil ama sunu soyliyim 5.60 larda cok fazla hacim olursa anlayinki teb mal bosaltiyor ondan sonra hisse yurur zamaninda adamin biri 75000 bin lot aldi elinde patladi bosaltamadi mali dikkat edin takaslara o fiyatlarda satici teb yatirim agirlikli dir o satislar karsilanirsa hisse yurur iste

Ama grafiğe baktığın zaman iki sefer tepe yapmış ilkinde düştükten sonra yine zirve yapmış ikinci de de çok sert düşüş olmamış yine fırsat vermiş düşerken .. çok sert ele verme olmamış sanki grafiklerde

4.  Alıntı Originally Posted by Morph Yazıyı Oku
    Dolaşımda 2.45 milyon hisse var.

Bu hisselere sahip kişi sayısı 100'ü geçmez.

2 milyon hisse kasalarda kilitlidir. Aşağı-yukarı hareketler ve boş hacim kalan kısmın el değiştirmesi sırasında gerçekleşir.
    2010'dan bir haber. Bu kuralda daha sonra bir değişiklik yapıldı mı bilmiyorum.

"Şirketlerin halka açıklık oranının hesaplanmasında, yakın aile üyelerine ve üst düzey yöneticilerin yakın ailelerine ait hisse senetleri, fiili dolaşımdaki pay oranının hesaplanmasına dahil edilecek.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB, Borsa) Hisse Senetleri Piyasası'nda işlem gören şirketlere ilişkin "fiili dolaşımdaki pay oranı"nın hesaplanmasında dikkate alınacak kriterleri belirlediği, 23 Temmuz tarihli kararında değişiklik yaptı.

Buna göre, "yakın aile üyeleri (kurucu veya eşlerin üstsoy ve altsoyu, ikinci derece dahil yan soy hısımları)" ile "üst düzey yöneticilerin ve yakın aile üyelerine (üye ve yöneticilerin veya eşlerinin üstsoy ve altsoyu, ikinci derece dahil yan soy hısımları)" ait payların "fiili dolaşımdaki pay oranı tanımı dışında tutulması" uygulamasından vazgeçildi.

Yeni karar uyarınca, bu kategoride, şirket kurucuları ile ilişkili kuruluşlarının (konsolidasyona tabi şirketlerin) sahip olduğu paylar, fiili dolaşımdaki pay oranı tanımı dışında tutulacak.

Halka açıklık oranının hesaplanmasında esas olan fiili dolaşımdaki pay oranı hesaplanırken tanım dışında tutulacak hisseler şöyle:

"-Kamu tüzel kişiliğinin mülkiyetindeki paylar,

-Şirket kurucuları ile ilişkili kuruluşlarının (konsolidasyona tabi şirketlerin) sahip olduğu paylar,

-Şirket sermayesinin yüzde 5 ve daha fazlasına sahip olan gerçek ve tüzel kişi ortakların sahip olduğu paylar,

-Şirket yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri, (genel müdür veya yetki ve görevleri itibarıyla genel müdüre denk veya daha üst konumlarda görev yapanlar, genel müdür veya yetki ve görevleri itibarıyla genel müdüre denk kişilere doğrudan bağlı olarak çalışan üst düzey yöneticilerin (Genel Müdür Yardımcısı ve benzeri unvanlara sahip) sahip olduğu paylar,

-Şirketlerin sandık ve vakıflarının mülkiyetindeki paylar,

-Sermaye piyasası mevzuatı kapsamında özkaynak olarak verilenler, kredili işlemle alınarak teminata konu edilenler veya Takasbank piyasaları için teminata konu edilenler dışında teminat olarak verilen paylar,

-Hukuken kısıtlı olan ve alım satıma konu edilemeyen, yasaklı, hacizli paylar."

İMKB'de payları işlem gören tüm şirketler, fiili dolaşımdaki pay oranı kriterleri kapsamına giren tüzel ve gerçek kişilerin kimlik ve unvan bilgilerini, sicil numaraları ile birlikte Merkezi Kayıt Kuruluşu'nca (MKK) belirlenecek usulde ve sürelerde MKK'ya bildirecek. MKK, 1 Ekim 2010 tarihinden itibaren, şirketlerin fiili dolaşımdaki pay oranlarını haftalık olarak hesaplayarak, MKK'nın internet sitesi üzerinden kamuya duyuracak. Veri yayın şirketleri ve MKK tarafından uygun bulunması durumunda, bu bilgiler MKK tarafından veri yayın şirketlerine sağlanacak.

Şirket kurucuları, ilişkili kuruluşlar, şirket yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri ile üst düzey yöneticilerinden herhangi bir TC kimlik numarası veya vergi kimlik numarası olmayan kişilerle ilgili olarak, MKK'ya bildirilmesi gereken ancak TC kimlik numarası veya vergi kimlik numarası olmayan söz konusu kişilerin, sayılan kimlik veya vergi numaralarına sahip olduklarını şirkete bildirmelerini takip eden 3 iş günü içinde, bu bilgiler MKK'ya bildirilecek."
    I, a stranger and afraid
    In a world I never made. ―AE Housman

5. Ikinci dusus de soyle oldu izah ediyim hsbc mali bosaltti deniz yatirim mali tasimisti o da zararina vermisti mali toplayan kim derseniz o dusen mali ak yatirim tabiki yanlisim olmasin zaten hacimsiz ve gapli bir dusus olmustu iste o zamanlar teb yatirim belli seviyeden 75000 lot mal topladi elinde kaldi onu alirsa iyi yukselir iste

6.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Ikinci dusus de soyle oldu izah ediyim hsbc mali bosaltti deniz yatirim mali tasimisti o da zararina vermisti mali toplayan kim derseniz o dusen mali ak yatirim tabiki yanlisim olmasin zaten hacimsiz ve gapli bir dusus olmustu iste o zamanlar teb yatirim belli seviyeden 75000 lot mal topladi elinde kaldi onu alirsa iyi yukselir iste

TEB yatırımın elimde 75 bin mal var ve bekliyor mu yani ? E teb yatırım bunu elinde tutmuşsa bu kadar zaman şimdiye kadar neden vermedi veremedi mi ? İsterse verebilir malı yukarı taşır oradan boşaltır.

Emin ol hisse bir iki tavan yapınca tavanda binlerce alıcı gelir.

7.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    2,5 milyon lot mu ciddimisiniz ? 2 milyon kasada ise kalan 500 bin piyasada ise yine de işlem hacmi az acaba toplu mu bu hisse birilerinin elinde.

Peki beklentiniz nedir hisse de temel beklentileri ? Sanırım standart mali tablolları satış yada yatırım gibi bir durumu yok.

Fiyat beklentiniz nedir ben şahsen teknik olarak 6,8 seviyesini görebilir kısa vade de diye düşünyorum
    Fiili dolaşımdaki hisse payı ParaGaranti'ye göre 2450722 lot.

Diğer sayılar uydurma/kaba tahmin.

Bir önceki gönderide bulunan "fiili dolaşımdaki pay oranı hesaplama kriterleri" ile birlikte düşünülmeli.
    I, a stranger and afraid
    In a world I never made. ―AE Housman

8.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku

Ben, su anda tutanlarin pek kisa vadeci oldugunu sanmiyorum.

Kisa vade icin uygun bir hisse degil LIDFA, buyume ve karlilik artisi benzersiz.

Mevcut sartlar kisa vadede duzelmez Tr'de, para darligi hep olacak ve artarak devam edecektir.

Sayfa 140/443 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •