Sayfa 16/1001 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by KIZILAGA Yazıyı Oku
    dolar 5 seneden beri yükseliyor zaten.Burda sanki dipteymiş,çok ucuzmuş gibi konuşan arkadaşlar beklentisi 4,5 5tl falan mı?

faiz bekleme maliyeti yok mu? 3.80 den aldığınız dolar 6 ay sonra 3.70 de olursa reel olarak kayıp yaşanır.

3.80 üzeri satıcıyım.Kademe kademe betonluyorum

Görüşlerim beni bağlar.Saygılar.

YTD.
    ben 5.69 bekliyorum
    verirse ekime
    vermezse seneye ekime
    uygunmudur
    herkesin görüşü elbette kendini bağlar
    faiz kaybını düşünüyorsan doalrla ilgilenmezsiniz
    gidersin mevduata topiğinde görüşlerini yazarsın
    sabah gelirken şekerbankın önünden geçim sıradan müşteriye 14.25 veriyor
    gidip yatırabilirsin
    dolardan bi beklentin yoksa
    doalr almak aptallıktır diye bir başlık açar yazarsın
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Hemen akabinde ek kararname ile ilgili verdiğim doğaçlama önergeye lütfen dikkat edelim.
    pfffffff...kararnamelerin gücü adına..yine bana hüsrannnnn

Alıntı Originally Posted by KIZILAGA Yazıyı Oku
    dolar 5 seneden beri yükseliyor zaten.Burda sanki dipteymiş,çok ucuzmuş gibi konuşan arkadaşlar beklentisi 4,5 5tl falan mı?

faiz bekleme maliyeti yok mu? 3.80 den aldığınız dolar 6 ay sonra 3.70 de olursa reel olarak kayıp yaşanır.

3.80 üzeri satıcıyım.Kademe kademe betonluyorum

Görüşlerim beni bağlar.Saygılar.

YTD.
    Walla kendi adıma konuşayım..benim derdim doların şu bu olacağı değil..ben TL mevduatına baktığımda emeklerimin ezildiğini gördüm..ve başlangıçta dolar en kötü olasılık TL mevduat faizine yaklaşsın yeter dedim..aç gözlülük yok..ama görüyorum ki daha iyisini dolar getirmiş/getiriyor..

Politika yaparken yada ülke yönetirken aç gözlü olanlara ne yapacağız..sonuçlarına kendileri de katlansınlar..yada saf ve bakir birilerini dış mihraklar diye kandırmaya devam etsinler..benim paramı ezdirmeye niyetim yok..hepsi bu..

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben 5.69 bekliyorum
    verirse ekime
    vermezse seneye ekime
    uygunmudur
    herkesin görüşü elbette kendini bağlar
    faiz kaybını düşünüyorsan doalrla ilgilenmezsiniz
    gidersin mevduata topiğinde görüşlerini yazarsın
    sabah gelirken şekerbankın önünden geçim sıradan müşteriye 14.25 veriyor
    gidip yatırabilirsin
    dolardan bi beklentin yoksa
    doalr almak aptallıktır diye bir başlık açar yazarsın
    aptallık diye birşey demedim kardeşim.Yanlış anladın.

Cumhurbaşkanı danışmanı:

MB'nin dünkü kararına dair Karahan "bu son hareketler sonrası dün Merkez Bankası'ndan faiz artırımı beklemiyordum. MB'nin kararlı duruşunun altını çizmesi hem kur açısından, hem enflasyon açısından önemli ve değerli bir mesajdı." dedi.
    Allah aşkına edilen lafın bir mesnedi olur..TCMB'ye aldırış eden var mı?

Hadi şurda bir oylama yapalım..Ülke için şu sırlar TCMB'nın alacağı karar/kararlar mı önemli, yoksa FED'in başına Taylor'un gelip gelmeyeceği mi?..hale bak..

6. satışa geçti malumlar hahaha satsınlar bakalım. yangına bardakla su döküyorlar.

7. 30 Dk düzelttin.Yeter sana bu kadar düzeltme.Al yukarı artistlik yapma

ABD Başkanı Donald Trump'ın Fed başkanı adaylar listesinin finalistlerinden olan Stanford Üniversitesi ekonomisti John Taylor, Perşembe günü yaptığı açıklamalarda, ABD'de daha hızlı bir ekonomik büyümenin, politika yapıcılarının yatırım ve işe alımları teşvik edici reformlara odaklanmasıyla gerçekleşeceğini*savundu.

Taylor, Wisconsin Üniversitesi'nde yaptığı konuşmada, "Ben olsam, teşviklerin, vergi oranlarının önem taşıdığı temel ilkelere dönerim ve bunları uygulamaya koyarım" dedi ve "Ekonomide arzın daha hızlı artmasını istiyorsanız, bunu yeni politikalar ile yapabilirisniz" şeklinde konuştu.*
    Aha işte Trump'ın gözüne girdin..tedbirler, fiscal tedbirler diyor..

Başlasın mı ''reflation trade''...

Sayfa 16/1001 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •