arkadaþlar BÝST'i övmekten vazgeçelim,bistteki kaðýtlarýn hepsinin toplamý ABD'deki majör þirketlerden 1 tanesi etmiyor.ciddiye alýnacak bir yer deðil. bana göre komple ÇÖP. Dahada ileri gidiyorum ve BÝST'in komple kapatýlmasýný savunuyorum.
arkadaþlar BÝST'i övmekten vazgeçelim,bistteki kaðýtlarýn hepsinin toplamý ABD'deki majör þirketlerden 1 tanesi etmiyor.ciddiye alýnacak bir yer deðil. bana göre komple ÇÖP. Dahada ileri gidiyorum ve BÝST'in komple kapatýlmasýný savunuyorum.
Günün fotoðrafý...![]()
Dolar düþünce biri dolarý çöp yapar..diðeri yine buradakileri iþ bilmezlikle suçlar..bir diðeri günleri sayýlý ölecek der..
Þimdi hepsi sahil gezintisine çýktýklarý için buralarý okumuyorlar..tatile çýktý çoðunluðu..
Siz dolarý ölü zannetmeyin, aslýnda diridir o..
Hay Allah'ým bizde dolar aþýðý deðiliz de, ortada bir sürü realite var..farkýnda olmak lazým diyoruz..
Neyse DXY'yi yükseltecek þartlar oluþuyor gözüküyor..
ECB geçti..piyasalar dolarý hatýrladý..
Þimdi vergi tasarýsý var..öyle yada böyle Trump'ýn ''reflation trade'' iþine canlýlýk kazandýrýr..
Aralýk'ta faiz artýþý dolarý destekler nitelikte..Aralýk'ta faiz artýþý olasýlýðý 95,2 olmuþ..
Dün bahsettiðim gibi ECB ve FED'in yapacaðý taper miktarlarý 2018 yýlý boyunca artacaðý(FED dolayýsýyla) için zaten bu durum EM'ler için sýkýntý..Allah'tan ECB'nin 30 milyar Euro QE'si ve BOJ (hatta SNB) varda EM'ler topal ördek gibi devam edebilirler..
Üstüne Taylor FED baþkanlýðýna seçilirse iþin tuzu biberi olur herhalde..hele birde efsane baþkan Volcker gibi benim ülkemde ............, baþkalarý beni ilgilendirmez diye bir baþlarsa, bir sürü EM pert olur..malum ABD'nin þu anki durumu diðerlerine göre daha iyi..Draghi'de ABD'nin hakkýný teslim etti dün..![]()
Yer Ýmleri