dolarcý dostlarým görüyorum ki bu trollerin tuzaðýna düþüyorsunuz onlarýnda amacý bu,benim gibi engeli basýn. 3 ay önce 3,4x oldu diye sevinenler þimdi 3,92 oldu diye mutlu oluyor. ruh hastalýðý diye buna derim. dolarýn önü uzun yýllar açýk....
dolarcý dostlarým görüyorum ki bu trollerin tuzaðýna düþüyorsunuz onlarýnda amacý bu,benim gibi engeli basýn. 3 ay önce 3,4x oldu diye sevinenler þimdi 3,92 oldu diye mutlu oluyor. ruh hastalýðý diye buna derim. dolarýn önü uzun yýllar açýk....
Sadece bilgi amaçlý soruyorum,Sayýn Enki yi sorduðum mesaj neden silindi?![]()
Yeni nick alýp gelmeyin lütfen..
günde yüzlerce baþlýkta yazýlar silip, kuralara uygun olmayanlarý ayýrýp iþimizi yaparken, arkamýzdan böyle konuþanlarý forumda barýndýrmýyoruz.
3. Yöneticiler, yazýlan yazýnýn konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazýldýðýna karar verirlerse yazýyý uygun bölüme aktarýr veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazýlarýn da silinmesi, veya cevaplandýrýlmasý yönetici yetkisindedir.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Aynen devam .
Dolar yatirimciligi ameleliktir.
Inanilmaz zayýf bir para birimi.
Burdaki goygoya takilma.
Rakamlar yalan soylemez. Tabela orda.
Dolar tl tarihi zirvesi 3.942 iken euro 4.17 idi.
Simdi bakin rakamlara tekrar. Fed amelelik yaptiriyor yiginlara.
Diyelim ki tl krize girdi. Dolar 4.25 oldu. Euro 5.10 a cikar. Daha hizli artar.
Euro dolar farki 0.17 kurus iken euro alin dedim.
Ezici bir sekilde analizim gerçek cikti fark 0.70 kuruþa cikti. Hala konuþuyorlar hala muhalefet.
Turk insani iste. Kafa dumduz. Bi yere kitleniyor.
Ne koyarsan koy onune degismez
Dolar euro ya güçlünse dahi globalde...tr de euro daha hizli artar.
Neden.
Dolar guclenirse globalde risk off ...euro bu nedenden artar.
Euro yatay kalsa veya guclense dolar cakiliyor tl ye karsi. Euro artiyor yine.
Her turlu euro..dolar olu esek
Su an grivna arjantin venezuela parasi . Bu 3 u ilk ucte. 4. Tl. 5. Dolar. Dunyanin en zayif para birimleri sýralamasý
Kýlýçdaroðlu na sahte belgeyi verip itibarsýzlaþtýrýp göndermek isteyenler ÝYÝ partiyi kuranlar. Yani FETÖ...![]()
Deniz Baykal a da kaset kumpasý kurmuþlardý.
Ergenekon da bir suru sahte belge ile askerlerimizi hapse atmýþlardý.
Þirket sahibi: Belgeler sahte
http://m.hurriyet.com.tr/sirket-sahi...sahte-40663984
Yer Ýmleri