Sayfa 42/1001 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu başlığı sahiplenmek istiyorsan...Buyur.

Ama hiza verme...

2. Ben kendimi şikayet ettim, bana çöp yazıyorsun demeyin. Kurallar bunlar uyan uyar, laf kalabalıklığına gerek yok:
    3. Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.
    3. Forumda ayrılan yerler haricinde dini, siyasi içerikli ve futbol içeren yazılar yazılamaz. Genel ahlaka ve edep kurallarına aykırı yazılar, hakaret benzeri yazılar kabul edilmez. Ayrıca forumda hiç kimseye din polisliği ve ahlak zabıtalığı yapılması için görev verilmemiştir. Forumdaki her hangi bir kişinin dinine, inancına, ahlakına ve siyasi görüşüne karışılmaz eleştirilemez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Buranın ötedenberi bir formatı var.

Bu formatla belki de forumun en sevilen başlıklarından biri.

Seni de buraya çeken bu zaten.

Bunu yöneticiler de bugüne kadar onayladılar ki devam edip gidiyor.

Bu formattan hoşlanmıyorsan başka başlığa gidebilir, ya da yeni bir başlık açabilirsin.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    daha geçen gün bunun grafik mi nedir troll dostu USD cilere AHMAK dedi,umarım uzaklaştırma almıştır ortalarda gözükmüyor. işte bunlara inat USD ye davam...
    Wallahi haklısın geçen gün elime toplu para geçmişti..dolar 3.65 idi..hadi dedim, hepsi dolar-altın olmasın..birazda TL mevduat yapayım, çeşitlensin..yanılmışım..sadece kar-zarar hesabı değilde, bunlara inat dedin de, o bakımdan..

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    İçinde bulunduğumuz gemiyi çok seviyorsan, (ki hepimiz seviyoruz)
    gemiyi riskli kullanan kaptanı eleştir,
    endişesinden dolayı can yeleği giyen yolcuyu değil.
    10 numara bir cümle olmuş..tşkler..bekle dedi, yıldız veremedim..selamlar

Bu arada sizin yazıda 10 numaraydı sn short..belirtmek istedim..

6. Ne senden vazgeçer çocukların ne de eserinden..
    Görülecek çok güzel günler var daha..
    29 EKİM 1923

7. Hükumetin Ön gördüğü ortalama Dolar $ Kuru tahmini
    2017: 3.58 TL
    2018: 3.74 TL
    2019: 3.92 TL
    2020: 4.02 TL
    Güncel: 3,79 TL (ortalama değil, cari)

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Rakamlarla konuşuyorum ki daha anlaşılır olsun..ancak bir şey farketmiyor..yazılarda bir süre sonra siliniyor zaten..iyi geceler sana..

Not: ben sordum mezuniyetini cevap vermedin..sen sordun mezuniyetimi ben cevap verdim..o kadar..
    Sayın ENKİ,bu sabah şu bize ayar vermeye çalışan son arkadaş ve sizin kibar yanıtlarınız hakkında bir yazı yazdım ama sonra sildim,anlamıyacak...anlamıyacaklar...Ha bu arada değerli forum sakinleri;29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun...

Sayfa 42/1001 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •