Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
hocam bu bitcoin bence tam bir balon...ama blockchain ise geleceğin teknolojisi..ama bitcoinin çok can yakacağı kanaatindeyim...ucu bucağı belli değil..hiçbir devlet bu bitcoine izin veremez.. mutlaka bir yerde kendi digital paralarını çıkarıp bitcoini devre dışı bırakacaklar.
Sevgili Human balon konusuna katılıyorum..çünki bitcoin hedge fonların oyun olanı şu an..söylendiği gibi herhangi bir referans değer içermiyor..kafaya göre takılıyor..belki çok daha yukarılara çıkabilir ancak bavul gibi düşebilirde..bu durumda bitcoin'le ödemeleri şirketler(azda olsa) nasıl kabul ediyorlar, anlamak zor..

Fakat sentral bankerler ve finansal koruyucular açısından bu dijital paralar mevcut atıl paranın altına kaçışını önlüyor diye düşünüyorum..yani onlar açısından yada daha doğrusu statükonun korunması açısından, bu dijital paraların şu an faydalı olduğunu düşünüyorlar sanırım..

Ancak bildiğimiz finansal sıkıntılar bitebilirse ABD'nin eninde sonunda bu dijital para olayına müdahil olacağını..kara para bir yana , bankaların, finansal kesimlerin bypass edilmesine göz yummayacağını düşünüyorum..selamlar..

Sn. Selka emekleriniz ve bilgilendirici yazılarınız için teşekkürler..