Sayfa 194/464 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. Iptal etti tüm alışlarını.sayin tıktık arada bugüne ait pasta atarsanız sevinirim.patron alışları başlarsa tahtaya çok büyük moral olur.

2. Ak 300bin civarı alt kademelere yazmıştı,onları silip aşağı sarkıttı,muhtemelen 500bin civarı bir alımla günü 2 tl üzeri kapattıracaktır
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

3.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Iptal etti tüm alışlarını.sayin tıktık arada bugüne ait pasta atarsanız sevinirim.patron alışları başlarsa tahtaya çok büyük moral olur.
    Öğleden sonra takip imkanım olmuyor arkadaşlar

4.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    hocam sorduğun için saol elimde patladı hisse..en azından bir tavan beklıyodum oyuzden satışlarımı 2,28ile 2,34 arasına yazmıştım...ne yazıkkı gitmedi...işallah bu hafta 2,20üstüne atarsa satacam artık 150dan beri bekliyorum sıkıldım artık bu şirketin oyunlarından.
    Bence mal topluyorlar, milletin sabrını sınıyorlar, şirket o biçim kar açıklamış, yükselmemesi için hiçbir sebep yok.
    Cuma günkü hareketi önceki yükselişlerde de yapmış. Ytd.

SM-G800HQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. buradaki herkes bu panda yavrusunun komple çıktığına eminmi acaba ??
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Buralar kritik gibi, 15dk ve saatlikte trend alt çizgisine yanaştı iyice...aşağı ya da yukarı bir yere sert hareketler gelebilir, teyakkuzda olunmalı, ytd aman, al sat demiyorum, teknikte gördüğümü söylüyorum, ytd

Sayfa 194/464 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •