şerefin,namusun haysiyetin doğulusu batılısı olmaz.adam olan şerefli namuslu haysiyetli olur.yoksa haysiyet ve şeref,gurur sadece doğudakilerdeyse sen oralı olabilirsin.200 milyonu cebellebi yap.yok ben çalmam heval ben doğuluyum.size inanan,size güvenen sizin gibi olsun.ADAM OLUNNNN.YETERRR.KARA YÜREKLİ AKYÜREKLER......
Bu arada seddulbahir ustada da helal olsun.bendekinin 10 katı hissesi olduğunu söylüyor. Ben sıkıntıdan uyku uyuyamiyor aile huzurum bozulmusken maşallah onda hiçbir şey yok..gayet rahat görüyorum.Acaba durumun düzeleceğine dair beklentisi mi onu böyle rahat kılan. ..
Sizin yüreğinize tüküreyi...hayırlı cumalar paylaşımınız...hele bir açın bakın öğrenin.münafıklığın alametleri nelermiş...
Spek sana demedim mi gün gelecek hisseyi çıkarmak istediğinde alıcı bulamayacaksın diye...
Avrupa Birliği ile ülkemiz arasında ki durum ortada
Suriye ve Irakta durum ortada
Ekonomik olarak sıkıntı kendini daha güçlü hissettirecek
Referandum süreci öncesi ve sonrası krizlere gebe...
Millet bu konjonktürde yavaştan borsaya elveda diyecek nakde veya altına geçecek...
Derdin ben ve benim gibi aylardır zararına bekleyen ky nin lotları ise istisnai kişiler hariç alamayacaksin. Bizler bu fiyatlara batık gözüyle bakıyoruz 35 kuruş ile 20 kuruş arasında benim için fark yok şemsiye girmiş zaten de peki sen ve yamaklarin ne yapacak milyon lotları???
Akıl varsa geleceği analiz ediyorsan referandum öncesi pazartesi ile başlayıp ister teknik ister genel kurul farketmez bir bahane ile sert bir şekilde yukarı çıkarmalısın bize giren şemsiye ile sana giren şemsiye aynı değil sen de milyonlar var kime satacaksin hangi fiyata satacaksin???!
Usta hukuki olarak bunların toplantı tarihi en geç ne zaman olmalı.
Toplantı kararı almazlar ise yaptırımlar neler???
PWC şirketinin raporundaki baglayicilik ne kadar ???
Spk harici hangi kamu kurumlarının hesap sorma yetkisi var???
Allah sizinde yardımcınız olsun siz de bendeki ile kıyaslandığında çok fazla lot var inşallah en azından sizin maliyet üstüne çıkar...
Eee hocam bunların yaptığı yanına kâr mi kalacak..tekrar teklif ediyorum verelim size vekalet genel kurulda spknin idari para cezasını onaylatalim. Görsünler bakkal dükkanı gibi halka açık şirket yönetmek neymiş.yapalım şikayetlerini verelim savcılığa suç duyurularını görsünler öyle 3 kuruşa 5 köfte olmayacağını. Ben varım siz de var mısınız bu girişimlere arkadaşlar...
Yer İmleri