Sayfa 73/1200 İlkİlk ... 23637172737475831231735731073 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Bu teblig, daha once de sn turksad tarafindan da paylasildigi gibi bana gore de ard niyetli sirket patronlari ve organize manupilatorler icin cikartilmis ki oyle de olmasi gerekir zaten.

Kanunlara, tebliglere bakarsak "hirsiza kilit dayanmaz" mantigindan yola cikarak, caydiricilik amacli olarak ve acik kapi birakmamak icin hepsinde cok fazla genelleme vardir ki bir kotu niyet goruldugunde ordan olmasa burdan yakalayabilmek icin. Bahsedilen suclarin hepsi genelde organize olan eylemler, yalan yanlis haber, yorum, rapor vs.. ile piyasanin bilincli ve planli olarak belli bir zarara ugratilmasi, vs... ve bu eylemin mutlak tamamlayicisi olarak haberi yayanlarin emirleri ve o olcude karsit kazanclari ve birden fazla kisiyse bu kisilerin birbiriyle iliskilerinin ispat edilmis olmasi lazim.

Bizim burada yaptigimiz forum kurallari cercevesinde karsilikli bilgi ve tecrubelerden faydalanmak, temel ve teknik analiz konusunda kendini gelistirmek amaciyla fikir ve grafik paylasmak... Bir sorun oldugunda zaten forum yoneticileri, bazi paylasimlari siliyor engel oluyor veya gerekli uyarilari yapiyorlar. Ben acikcasi kendi adima, grafik paylasmakta, grafige gore fikir beyan etmekte ve cizilen grafikleri yorumlamakta hic bir sakinca gormuyorum.

Burada zaten onceden de yapilan buydu ve forumun amaci da budur diye dusunuyorum.
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

Alıntı Originally Posted by Boom Yazıyı Oku
    Bu teblig, daha once de sn turksad tarafindan da paylasildigi gibi bana gore de ard niyetli sirket patronlari ve organize manupilatorler icin cikartilmis ki oyle de olmasi gerekir zaten.

Kanunlara, tebliglere bakarsak "hirsiza kilit dayanmaz" mantigindan yola cikarak, caydiricilik amacli olarak ve acik kapi birakmamak icin hepsinde cok fazla genelleme vardir ki bir kotu niyet goruldugunde ordan olmasa burdan yakalayabilmek icin. Bahsedilen suclarin hepsi genelde organize olan eylemler, yalan yanlis haber, yorum, rapor vs.. ile piyasanin bilincli ve planli olarak belli bir zarara ugratilmasi, vs... ve bu eylemin mutlak tamamlayicisi olarak haberi yayanlarin emirleri ve o olcude karsit kazanclari ve birden fazla kisiyse bu kisilerin birbiriyle iliskilerinin ispat edilmis olmasi lazim.

Bizim burada yaptigimiz forum kurallari cercevesinde karsilikli bilgi ve tecrubelerden faydalanmak, temel ve teknik analiz konusunda kendini gelistirmek amaciyla fikir ve grafik paylasmak... Bir sorun oldugunda zaten forum yoneticileri, bazi paylasimlari siliyor engel oluyor veya gerekli uyarilari yapiyorlar. Ben acikcasi kendi adima, grafik paylasmakta, grafige gore fikir beyan etmekte ve cizilen grafikleri yorumlamakta hic bir sakinca gormuyorum.

Burada zaten onceden de yapilan buydu ve forumun amaci da budur diye dusunuyorum.
    Aynen grafikler yönünden sıkıntı yok.

Bu bildirimler manülatörler için.

Grafik, teknik, temel paylaşımları için değil.

Grafik paylaşılırken yinede temkinli olmak istiyorsanız. En iyisi yorumsuz grafik paylaşmak.

Yani en garanticiler için diyorum. Sadece bir iki çizgi, bir kaç indikatörlü bir grafik atıp yorum yapmadan yeterli. o grafikten zaten insan görmek istediğini görüyor.

Sıkıntı yok yani.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. Günaydın bol kazançlar dilerim Alarko ve katmer izliyorum haftaya zorlu geçecek heralde..

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Aynen grafikler yönünden sıkıntı yok.

Bu bildirimler manülatörler için.

Grafik, teknik, temel paylaşımları için değil.

Grafik paylaşılırken yinede temkinli olmak istiyorsanız. En iyisi yorumsuz grafik paylaşmak.

Yani en garanticiler için diyorum. Sadece bir iki çizgi, bir kaç indikatörlü bir grafik atıp yorum yapmadan yeterli. o grafikten zaten insan görmek istediğini görüyor.

Sacro dostum millet öğrenmek yerine hazır olssun istiyor gps gibi uyarcak sağa dön sola dön diye
    Zamanında bizde topik açtık o zaman nickimiz başka idi , şimdi sen topik sahibisin inanıyormusun buraya yorumsuz grafik attığında topiğine veya özl soru gelmeyeceğine

Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    [/COLOR]

Sacro dostum millet öğrenmek yerine hazır olssun istiyor gps gibi uyarcak sağa dön sola dön diye
    Zamanında bizde topik açtık o zaman nickimiz başka idi , şimdi sen topik sahibisin inanıyormusun buraya yorumsuz grafik attığında topiğine veya özl soru gelmeyeceğine
    :D

Tabiki inanmıyorum. :D

Ya Özeli kapatacasın yada gelen soruları cevaplamıcaksın. ben öyle yapıyorum. ;)

Hatta topiclere grafik atmayacaksın. Topictekilerle uğraşmaya gerek yok.

Sen yorumsuz grafikleri buraya at en iyisi :D :d :D :D
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6. Akşam müsahit olursam ilk atıcağım graf sacro senin trkcm olacak
    3.03 iyi tutunması gerekiyor.

Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Akşam müsahit olursam ilk atıcağım graf sacro senin trkcm olacak
    3.03 iyi tutunması gerekiyor.
    :D

Sabırsızlıkla bekliyorum.

Benim kağıdıma ky çekme :D teknik bozulmasın :D

Topiği aylardır sessiz, dolup taşmasını istemem :D

8. Bu kıdemli üye hikayesi ne
    Adam hisse net teki bütün topiklere ( hayırlı hafta sonları )yazıp total 300 tamamlıyor kıdemli üye oluyor

Sayfa 73/1200 İlkİlk ... 23637172737475831231735731073 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •