Sayfa 72/1001 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MrK Yazıyı Oku
    Halilin bana attığı özel mesaj şu:

"Birtane sildiğim twiti ispat edemezsen insan değilsin defolun cahil sürüleri"

En az yüz tane tesbit ettim.

Bu çobanlar peşlerine sürüyü takıp kendileri onlara karşı pozisyon alıyor.
    geçen hafta $/tl 3,83 te iken

bir video attı

$/t bir kaç ay içinde 4,20 veya 4,50 ye(tam hatırlamıyorum) gidebilir demişti.

cuma akşamı 3,80 altına gelince hemen bir video daha attı.

bir kaç ay içinde 3,30 a inebilir diye.

inanın hiç bir videosunuda izlemedim bugüne kadar.

dediğiniz gibi o bikaç aylık sürede hangisi olursa onu tekrar yayınlıyor diğerini siliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    .

Sayın happy ;
    Dış ticaret dengesi için doların çıkması lazım. İthalat azalmalı. İhracat artmalı.

Kış geldi, doğalgaz için dolara daha ihtiyacımız var.

Ortadoğuda ABD'nin istemeyeceği faaliyetler yapabilmek için cebinde paran olmalı.

Ne dersiniz ?

.
    dış ticaret dengesi çok önemli değil çünkü karşısındaki sermaye hesabı var. sermaye hesabı çalışırsa hiçbir problem kalmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu mustafa kamar mı
    kahraman maraşlı abdullah olmasın..... şaka şaka
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

4. Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    geçen hafta $/tl 3,83 te iken

bir video attı

$/t bir kaç ay içinde 4,20 veya 4,50 ye(tam hatırlamıyorum) gidebilir demişti.

cuma akşamı 3,80 altına gelince hemen bir video daha attı.

bir kaç ay içinde 3,30 a inebilir diye.

inanın hiç bir videosunuda izlemedim bugüne kadar.

dediğiniz gibi o bikaç aylık sürede hangisi olursa onu tekrar yayınlıyor diğerini siliyor.
    Halil Rençbermidir Reçbermidir ne haltsa bu ve benzeri sözde teknik analistçi ekonomist bozuntularına bakarak dövizde pozisyon alan varsa allah bir an önce onlara akıl fikir versin derim. Zaten herifin ne mok olduğu yukarıda forumdaşa verdiği cevaptan bellidir. Bu gibi çakalları insan sayıp ederlerinden fazla değer verirseniz, askerlik argosuyla dötlerini kaldırmış oluyorsunuz. Bırakın kendi çöplüklerinde kendi pisliklerini eşeleyip kendi pisliklerini yesinler GÖRMEZDEN gelin bu onlara verilecek en büyük cezadır.

3.76 üstü her zaman tehlike arzeder.3.62 ler önümüzde ki ay için yerini 3.65 .3.68 e bırakabilir.

7. Tamam sadece şort giymiş krala çıplak demek biraz abartı ama olan çıplaklığı görmezden gelip yok saymak ta vatanseverlik değil, olsa olsa kral severliktir.

Bir ülkeyi (politikalarını, gücünü) sevmiyorsun diye, o ülkenin para birimine paçavra demek senin üstünlüğünü değil hazımsızlığını gösterir. Ayrıca forum kuralları her türlü hakaret ve ayrıştırıcılığı engellemek için vardır.

Lütfen herkes durması gereken yeri bilsin. Durduğu yeri bilmeyen gideceği yeri de bulamaz.

Dolar ister kabul edin ister etmeyin evin sigortası gibidir. Bir noktaya kadar kendini güvenceye almaya yarar. Güç kaynağı patladığında ise yine karanlıkta kalınır.
    Tabi bunda en az suçlu sigorta takandır.

Sevgili vatanseverler karanlıkta kalırsak lütfen karanlığa sövmek yerine jeneratörün niye patladığına odaklanın. Öyle bir durum yoksa da gereksiz gerilim yapıp kimsenin sigortasını attırmayın.

Alıntı Originally Posted by ARDT Yazıyı Oku
    3.76 üstü her zaman tehlike arzeder.3.62 ler önümüzde ki ay için yerini 3.65 .3.68 e bırakabilir.
    3.6572 YE BIRAKTI

Sayfa 72/1001 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •