Sayfa 71/1001 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Halilin bana attığı özel mesaj şu:

"Birtane sildiğim twiti ispat edemezsen insan değilsin defolun cahil sürüleri"

En az yüz tane tesbit ettim.

Bu çobanlar peşlerine sürüyü takıp kendileri onlara karşı pozisyon alıyor.

2. Evet nerde kalmistik baslayalim mi

Halil Doğan Hol de 90 dan millete mal aldırdı....Tahta aylarca 0.7 de süründü..Dolar için 4.x hedef vermişti o zaman dolar 3.x deydi..Aylarca o fiyatı görmedi.....Bu tür adamların aklı ile iş yapmamayı benim gibiler zamanla öğrendi....Aklıllı isen piyasayı okumayı biliyorsan trade eder paranı kazanırsın yok fazla akıllı değilsen alırsın pozu beklersin duran saat bile günde 2 kez doğruyu gösterdiğine göre bir gün hayat sana da güler

Alıntı Originally Posted by MrK Yazıyı Oku
    Evet Mustafa Kamar.

Önemsiyorsan dolar hedefleri şöyle: 3.62 - 3.50 - 3.30

Halil Reçber de 3.30dan bahsediyormuş. Ben bir soru sordum, bana küfürlü özel mesaj atıp, yasaklamış twitlerini okuyamıyorum Halilin. Sorduğum soru da şu:
    "Üstat, hedefi tutan twitler duruyor, tutmayanları siliyorsun, hepsi dursa da genel performansınızı görsek olmaz mı?"
    sen yada bir başkası geçen bundan bahsetti bende linki ni alıp gidip bakmıştım
    bir halt olacağı yok.

5. Bazıları komple tacirdir. Gündem ne ise onu pazarlarlar. Sosyal, finansal, duygusal, linçsel, vb. Bence bu iyi bişey değil, zor günler için biraz insan da kalmalı insanın kıyısında köşesinde.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    tl'yi değerli kılacak her şeyi yapabilirler. faiz artışı da dahil.
    .

Sayın happy ;
    Dış ticaret dengesi için doların çıkması lazım. İthalat azalmalı. İhracat artmalı.

Kış geldi, doğalgaz için dolara daha ihtiyacımız var.

Ortadoğuda ABD'nin istemeyeceği faaliyetler yapabilmek için cebinde paran olmalı.

Ne dersiniz ?

.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

7.  Alıntı Originally Posted by Angaralı Gardaş Yazıyı Oku
    Dolarda yatirim yapip, kur farklarindan kismen kazanc saglamak veya tasarruflarini korumada hic bir sekilde sorun yok. Ancak arkadaslar unutmayin ayni gemideyiz. Burada bazilatinin yapmaya calistigi gibi, buyuk kur hareketleri olusturup daha cok kisisel kazanc saglamaya calismak tum ulkemize ve insanlarimiza zarar verir. Bunun faturasini gelecek nesiller oder. 3 kurus kazanacagiz diye, buyuk manuplasyoslarin araci olmayalim.
    Hukumet politikalarinin % 70 ini desteklemiyorum. Bu baska bi forumun konusu.
    Toplumsal cikatlatimizi kisisel cikarlarimizin ustunde tutmaliyiz.
    Kazancimizi alin teri uzerine kuralim. Herkese saygilar.

SM-G9350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Doların artışı iç etkenlerle artıyorsa zaten bunda milli mutabakat sağlanmış ve bu yüzden artıyordur.İkiyüzlülüğün lüzumu yok.Her yeni nesil bir önceki neslin borçlarının yüküyle doğuyor.Anadolu kültürünün getirdiği birşey,kadın tarlada çocuklar maraba olarak eve ekmek getirir,evin erkeği kahvede takılır.Borçları çocuklar ödesin.Çoğunluk beton rantından,ekonomi politikalarından memnundu.Şimdi ne diyecekler kandırıldık,sonunun böyle olacağını bilmiyoruz mu diyecekler? Tabi ki böyle bir dürüstlük göstermeyecekler dolar alan vatan hainleri yüzünden böyle oldu diyecekler.
    Enflasyon ve faiz de keza yine iç etkilerle oluşuyor.Nohutun kilosu hasat zamanı 15 TL. olmuş.Buna da dış etkenlerden demek mümkün mü?Ne kadar arazi var ne kadar nohut yeniyor,ne kadar mera var ne kadar et yeniyor hepsinin hesabı belliyken tarım,hayvancılık politikaları ne şekilde uygulanıyordu.5-10 senelik politikaların neticesi değil bu fiyatlar.Çoğunluğun görerek desteklediği mutabakata vardığı enflasyonu yaşıyoruz.
    Hatta bir kısım dolar düşecek diyenlerin ekonomiye güvenerek bunu söylemesinden ziyade düşse de biz de alsak niyetinde olduğunu sanıyorum.
    Dolar,faiz,enflasyon demokratik olarak çoğunluğun tercihleri ve desteği neticesinde şekillenmektedir.Hal böyleyken kaypaklık yapıp,mızıkçılık yapıp aksi düşüncekilere suç atmak,çok ucuz bahaneler bulmak,sizin yüzünden oluyor böyle demek,sorunlara bir çözüm sağlamayacaktır.Herşey güllük gülistanlık diyerek gerçekçilikten uzaklaşmak da bir çözüm sağlamayacaktır.
    Gerçekçilikten uzaklaşmak eşşeği yokuşa sürmektir.Eğer eşşek acilen süper bir performans göstermez,hızlı bir şekilde doğru yola sürmezseniz Bor'un pazarına yetişmesine ihtimal kalmayacaktır.Ondan sonra tut doları tutabilirsen.

8.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    Bazıları komple tacirdir. Gündem ne ise onu pazarlarlar. Sosyal, finansal, duygusal, linçsel, vb. Bence bu iyi bişey değil, zor günler için biraz insan da kalmalı insanın kıyısında köşesinde.
    Sayın RAVİ, çok güzel bir tespit,katılıyorum,biraz da insan kalmalı,yarın öbür gün insan yüzüne bakabilmek için...

Sayfa 71/1001 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •