Sayfa 82/1001 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Yrın powell geleceği kesin gibi.Ayın 3 den sonra enflasyon rakamıyla son yüklenme olur ondan sonra salınım başlar.Cuma son gazı görelim.

Hala pozisyondayım.3.90 Da stoploss duruyor.

Ek beton yapacak yerimiz kalmadı

Saygılar.

2. taylor, powell hikaye, ABD derin devleti ne isterse o olur. kimse kendini kandırmasın.

3.  Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    Siyasetciler, ulkeyi yonetenler elbette en buyuk suclu ama artik halk yav bu revamidir, her gun fakirlesiyorum deyip tepkisini koymali, bu dedigim dolarin 1 tl olmasindan bile daha zor o ayri konu����
    Sıfır sıkıntı.Bugünkü 2 örneği vereyim.Yolda kulak misafiri olduğum teyzenin biri muhtemelen partili birine şu yeşil kart işini hallettik de havalar da soğudu kömür yardımını gönderin artık diyordu.Diğer bir yerde 70 li yaşlarda çöpten atık toplayan bir dede ise,şükür halimize geçiniyoruz diyordu.Halk durumdan memnun.Hisseye hücum edenler zaten bugünkü yükselişle gayet memnun.Başka konuları bilmem ama Avrupa'nın bu durumu kıskandığına eminim.Fakirleştiğini hissedenler önemsenmeyecek bir azınlık gibi görünüyor.
    Eskiden halk kemerlerin sıkılmasından rahatsız olurdu ancak şimdi radikal ve etkili bir çözümle,altında kemer takılacak bir giysisi olmadığı için kemer sıkma problemi ortadan kalkmıştır

4.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Sıfır sıkıntı.Bugünkü 2 örneği vereyim.Yolda kulak misafiri olduğum teyzenin biri muhtemelen partili birine şu yeşil kart işini hallettik de havalar da soğudu kömür yardımını gönderin artık diyordu.Diğer bir yerde 70 li yaşlarda çöpten atık toplayan bir dede ise,şükür halimize geçiniyoruz diyordu.Halk durumdan memnun.Hisseye hücum edenler zaten bugünkü yükselişle gayet memnun.Başka konuları bilmem ama Avrupa'nın bu durumu kıskandığına eminim.Fakirleştiğini hissedenler önemsenmeyecek bir azınlık gibi görünüyor.
    Eskiden halk kemerlerin sıkılmasından rahatsız olurdu ancak şimdi radikal ve etkili bir çözümle,altında kemer takılacak bir giysisi olmadığı için kemer sıkma problemi ortadan kalkmıştır
    şu kömür ve yeşil kart isteyenin üzerinde en az 3 tapu yoksa ben hiç bir şey bilmiyorum.haa "önemsenmeyecek bir azınlık" dediğin TL mevduatçılar olmasın garipler bugünün kesin kaybedeni oldu.

Alıntı Originally Posted by KIZILAGA Yazıyı Oku
    Yrın powell geleceği kesin gibi.Ayın 3 den sonra enflasyon rakamıyla son yüklenme olur ondan sonra salınım başlar.Cuma son gazı görelim.

Hala pozisyondayım.3.90 Da stoploss duruyor.

Ek beton yapacak yerimiz kalmadı

Saygılar.
    Powell yada Taylor Sn Power'ın dediği gibi esasen farketmezde, bahsettiğin gibi piyasalarda algı farklı olur..önceki ay fırtanalar dolayısıyla TDI rakamları düşük gelmişti..bu ay telafi olarak yüksek gelmesi bekleniyor..

Ancak belki ayrıntı ama saatlik ücret artışı geçen ay yüksek gelmişti..bunun sebebi olarak fırtına etkisiyle gel-geç işlerden çekilenlerin etkisi olduğunu bir yerden okumuştum..fakat piyasalardaki bu saatlik ücret artışları enflasyonun müjdecisi gibi algılandı..ve güçlü bir etki yaptı..

Şimdi saatlik ücretler bu ayda artmaya devam ederse dolara bayağı pozitif yansır..yok fırtına dolayısıyla yani belirttiğim nedenle bir düşüş olursa dolara negatif yansır..

Esasen istihdama bakan yok artık..enflasyon açısından kazançlar daha önemli..bakalım..saygılar..

Bilgi amaçlıdır YTD...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    şu kömür ve yeşil kart isteyenin üzerinde en az 3 tapu yoksa ben hiç bir şey bilmiyorum.haa "önemsenmeyecek bir azınlık" dediğin TL mevduatçılar olmasın garipler bugünün kesin kaybedeni oldu.
    cok mu zor tapusu olanlara yesil kart vermeyi durdurmak?

edevlette herkesin nesi var yok gozukuyor zaten

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bugün VİOP'ta , 80.000 den fazla kısa kontratı bir şekilde patlattılar diye haber verdi aracı kurumum.

Ver mehteri ver mehteri yaptılar.

ABD ile vize sorununu halledebilecek kadar borsayı tutabilirlerse (her şey onlarda) amaç çok daha yukarılar olabilir.

Artık her şey olabilir diye düşünüyorum.

BİST te endeks, vize krizinden sonra gördüğü dipten 20.000 puan yukarıda.

Sen her şeye kadirsin demekten başka bir şey yok...

Bugün her şey yeşildi...

Ne güzel.

Sayfa 82/1001 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •