Heryer sarisin olmuş sofrada, elimizi sallasak sarisin , işte yönetim budur![]()
Heryer sarisin olmuş sofrada, elimizi sallasak sarisin , işte yönetim budur![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Duyanda Rusyada yaşıyoruz sanacak, yahu buz banyosuna gitmeyeceğiz, ırakı damnatacağız, şömine karşısında!
Mustafa bey (Dümbekçi) Kanada da, gelemez yani!
İsmail bey, o pis hayin darbeciyi çağırmam dahi düşünülemez!
Selim bey, bir gittiği yere iki defa gelmez, Tavşanlıyı benim ricamlan 2 defa gördü zaten!
Cemal bey için mesafe çok uzak, yaktığı LPG'ye değmez, hatırımıza eziyet etmek lüzumsuz!
Hamdi bey, eyice ehtiyarladı, getirmesi götürmesi, işetmesi epeyce zahmetli!
Kala kala siz, Ali bey ve Enver bey kalıyor, 3 kişiylen IRAKI SOFRASI toplamak, Reha GAYA'nın namının AMK!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ozaman ben en küçüğünüz ve en yeniniz olarak susar zamanı beklerim![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yarın kayınvalide gelecekmiş, Kötünahyaya almaya gidecekmişiz!
Sevincimden kendimi ırakıya vurdum, 350 km. çok az demekki!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri