Sayfa 7/651 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 49 - 56 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Arkadaslar benim söylediklerim şirket tarafından resmi açıklanmış bilanço mesela,yada sermaye yada kapanan mağazalar yada BIST in ayın 28 ine kadar süre verdiği bunların hepsi herkes tarafindan biliniyor ve hepsi resmi açıklama zaten,beni forum sitesinin yönetimine şikayet etmek bunları düzeltecek se edin kafamizi kuma gomsekte bı yerlerimiz açıkta kalıyor biliyorsunuz,kral çıplak demek sucsa evet kral çıplak şirketi batırmış adam en ufak bir gayret yok burda insanlar olumsuz bir iki şey yazmış neymiş sucluymus yaw he he hepimiz sucluyuk

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Trader38 bulsak istemeyiz sizden, ayın 28ine kadar süre verildiğine ilişkin belgeyi koyun foruma biz de görelim...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. daha önce yayınlanan haber bu..bu haberi kottan çıkarma diye yorumluyorlar..

4.  Alıntı Originally Posted by Asilefe Yazıyı Oku
    Yönetimin işi gücü yok, Ky yazdığını kendine iş ediniyorlar öyle mi?

Şirketi düzlüğe çıkarmak için ugraşsalar daha iyi olur.

HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yanlış anlamışsınız Bimeks yönetiminden değil forum yönetiminden bahsediyorum.....
    Burada yazdıklarım kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi değildir.

5. Arkadaşlar şimdi yorumlarınızı bekliyorum. Boş yere kottan atılacak diye insanlar yanlış yönlendirmeyelim. Bu konuda bilgilenmek lazım bu işi bilen arkadaşlar şimdi bu ne manaya çıkar yazsınlar. Boş yere kuru kalabalık değil bilgi belge paylaşalım...

6. Kardeşim konu bu zaten sermaye yetersizliğinden ve faaliyetinin olmamasından dolayı. 3 ay süre verdiler düzelt dediler duzelttimii yaprak kıpırdamadı en fazla 15 gün daha ek süre verirler sonrası malum

7.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Kardeşim konu bu zaten sermaye yetersizliğinden ve faaliyetinin olmamasından dolayı. 3 ay süre verdiler düzelt dediler duzelttimii yaprak kıpırdamadı en fazla 15 gün daha ek süre verirler sonrası malum

Yav arkadasim bunlar başka dünyada bunlara laf anlatilmaz 28 kasımı bizim uydurdugumuzu düşünecek kadar hastalıklı tipler var bir var bunlara cevap yazmaya gerek yok

8. Valla haklısın

Sent from my GM 6 d using Android mobile app

Sayfa 7/651 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •