Aþaðýdaki Yorumu VKGYO 'NUN forumunda paylaþtým . Þirket Finans Merkezinin Oradaki arsasýna inþaat için bir firma ile anlaþýyor ...
Þirketin piyasa deðeri 562 milyon tl tek ihalede satýn almadan sokulan kazýk 450 milyon tl .....
Þimdi gelelim neden burada paylaþtýðýma ....
Konut sertifikasý cm2 bazýnda satýþda malesef bu mantýk ile yürütülecek ve Ýnsanlar Aleni soyulacak ..
temettüler ( kiralar ) masraf adý altýnda birilerinin ceplerine gidecek ....
Baþýnda iþ / koç / oyak yazmýyor ise kesinlikle bu gruplarýn sertifikasýný almak isteyenleri uyarýn ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daha Öncede Paylaþtým Yine Paylaþýyorum Þirkete Ait Tek Soyut Done bu ;
kAYNAK ;
http://www.guncelprojebilgileri.com/...olu/proje/3245
Editörün Yorumu
Avrupa Konutlarý Yamanevler projesi çok yakýnda satýþta!
Avrupa Konutlarý markasý, Anadolu Yakasý'na geçiyor. Avrupa Konutlarý Yamanevler adý verilen yeni proje, Ümraniye Ýnkýlap Mahallesi'nde bulunan boru fabrikasý arsasý üzerinde yükselecek. Alemdað Caddesi üzerinde yer alan Avrupa Konutlarý Yamanevler projesine D-100 Karayolu üzerinden rahatlýkla ulaþým saðlanabiliyor. Canpark Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi'ne yakýn bir konumda yer alan Avrupa Konutlarý Yamanevler, Hisar Intercontinental Hastanesi'ne sadece 220 metre mesafede yükseliyor. Yaklaþýk 465 milyon TL yatýrým maliyetine sahip olan projenin satýþ ofisi 2017 yýlýnýn ilk ayýnda kurulacak. Projenin inþaatý 2017 yýlýnýn Haziran ayýnda baþlayacak.
*Projede daire büyüklükleri ve fiyatlarý henüz belli deðil.
Ödeme Seçenekleri
Avrupa Konutlarý Yamanevler projesinde ödeme koþullarý henüz belli deðil.
Proje Hakkýnda
Artaþ Ýnþaat tarafýndan hayata geçirilen Avrupa Konutlarý Yamanevler projesi 61 bin 765 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 14 bloktan oluþan projede 1.669 konut, 289 ofis ve 35 ticari üniteler yer alýyor. Toplam inþaat alaný 476 bin 273 metrekare olan Avrupa Konutlarý Yamanevler'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alýyor.
------------------------------------------------------------------------------
KAYNAK
http://www.vakifgyo.com.tr/yatirim-p...id=985&id2=986
Dünyanýn en eski medeniyetlerine ev sahipliði yapmýþ, tarih, kültür, sanat ve bilimin baþkenti Ýstanbul, 690.000 m² proje alanýna sahip Uluslararasý Finans Merkezi Projesi ile artýk finansýn da baþkenti olma yolundadýr. Projenin paydaþlarýndan biri olarak 2011 yýlýnda satýn alýnan arsalarýmýz üzerinde 261.000 m² inþaat alanýna sahip, biri 221 mt yükseklikte toplam 52 katlý ve diðeri 151 mt yükseklikte toplam 36 katlý iki kule inþa edilecektir.
KAP HABERÝ
Þirketimizin Ýstanbul Uluslararasý Finans Merkezi'nde yapýmýný gerçekleþtireceði, T. Vakýflar Bankasý T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binasý ve Tesisleri Projesi'nin ana yüklenici ihale süreci tamamlanmýþ olup, söz konusu iþin 711.000.000,-TL + KDV bedelle REC ULUSLARARASI ÝNÞAAT YATIRIM SAN VE TÝC A.Þ.' ye yaptýrýlmasýna karar verilmiþtir.
SONUÇ ;
476.273 M2 ÝNÞAAT YATIRIM MALÝYETÝ 465 MÝLYON TL
261.000 M2 ÝNÞAAT YATIRIM MALÝYETÝ 711 MÝLYON TL
YAZMIYAYIM YAZMIYAYIM DÝYORUM ADIM BOZGUNCUYA ÇIKACAK ANCAK BÝRÝNÝN KRAL ÇIPLAK DEMESÝDE LAZIM ...
GÜZEL RANT DÖNMÜÞ ..... HESAP ORTADA BEN SATTIM ÇIKTIM ....
YAZIK OLDU 1 YILIM GÝTTÝ EL ELDE BAÞ BAÞTA ....
YATIRIMCININ KARI PEÞÝN PEÞÝN PEÞKEÞ ÇEKÝLMÝÞ BEDELLÝDE GELÝR MÝ BÝR ARA BÝLMEM AMA ÞÝRKET BU BORCU KAÇ SENEDE ÖDER ONU HESAPLAMAK LAZIM ...
sONUÇ AYNI
YÝNE KÜÇÜK YATIRIMCI HARÝÇ HERKESE BAL BÖREK ... o deðilde kardeþim çoluk öocuðuna nasýl yedireceksin buradan aldýðýný onu bilmem
sOYGUNUN KRALI YAPILMIÞ.....
NEYSE bÝR DAHA DEVLET HÝSSESÝ ALANI ÖPSÜNLER ( KENDÝ ADIMA )
YÜKSEK MALÝYETLÝ UZUN SÜREDÝR BEKLEYEN ARKADAÞLAR UMUYORUM MAHKEME YOLUNA GÝDÝP HAKLARINI ARARLAR ..
Yer Ýmleri