Sayfa 65/141 İlkİlk ... 1555636465666775115 ... SonSon
Arama sonucu : 1124 madde; 513 - 520 arası.

Konu: DAGI - Dagi Giyim

Yılbaşından bugüne

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by smr59 Yazıyı Oku
    Gecen yil dolar kuru 2,88 idi 65 milyon degerliginde. Suan 3,80 desek 22,5 mily usd 85 trl eder. Bir de ihale pazarlik vs ile degerinin artacagini varsayarsak 105 mily dolar etmese de rahat 105 mily tl eder. Adrese bakarsanin şişli semtinin şişli mahallesinde bir yer. Etrafinda nurol tower quasar ist gibi m2 si baya yuksek yapilar bulunmakta. Sirketim toplam piyasa degerinin 110 tr oldugunu gozonune alirsak, boyle bir arsaya sahip olmak sirketi çok cazip hale getirmiyor mu sizce. Hele arsaya yapilacak bir projede satmayip toprak payi almak cok daha fazla bir gelire neden olabilir. Sirket bu degerlemeyi yaptirdiysa vardir mutlak bir dusundugu.

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bırakın şu adamın saçma sapan yazısını geçen yıl değerleme yapılan ve 65 milyon eden şirket binası nasıl bir yılda 105 milyon Usd etmiş 105 milyon USD olsa adam neden don dikmeyle uğraşsın bu arkadaşın dolar kurundan haberi yok galiba böyle şaçmalıklara inanmayın
    'Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer''

DAGI Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1.018.159

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

6. ZUBİZU ile yapılan işbirliği çerçevesinde, 1 Kasım 2017 itibariyle tüm perakende ve e-ticaret satış mağazalarımızda ZUBİZU üyesi olan müşterilerimiz, sunulacak indrim ve kampanyalardan yararlanabileceklerdir.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7. Mardin denilen çakal yine milletin kucağına bırakmış malı.

8. ne oldu buna böyle çöktü çökettiler bu kadar..

Sayfa 65/141 İlkİlk ... 1555636465666775115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •